Ödeal, 2020'de toplam işlem sayısını yüzde 109 artırdı

Ödeal, 2020 yılına ait finansal sonuçlarını açıkladı. Şirket, 2019 yılına göre üye iş yeri sayısını yüzde 20 artırarak, 40 bine ulaştırdı.
Ödeal, 2020'de toplam işlem sayısını yüzde 109 artırdı

Ödeal, 2020 yılına ait finansal sonuçlarını açıkladı. Şirket, 2019 yılına göre üye iş yeri sayısını yüzde 20 artırarak, 40 bine ulaştırdı. Ayrıca, toplam işlem sayısını yüzde 109 ve toplam işlem hacmini yüzde 40 artırdı.

Ödeal'ın toplam üye iş yeri sayısının yüzde 78’i girişimciler ve şahıs şirketleri

Ödeal’ın toplam üye iş yeri sayısının yüzde 78’ini bireysel girişimciler ve şahıs şirketleri; geri kalan yüzde 22’lik kısmını ise limited şirketler ve kooperatiflerle, dernekler oluşturuyor. Büyük kurum ve bankalarla iş birliği yapma stratejik hedefi doğrultusunda 2019 yılındaki Halkbank iş birliğine bu sene Türk Telekom ve Şekerbank’ı ekleyen Ödeal, 2020 yılında ayrıca TURK Finansman A.Ş. ile ParamKredi üzerinden güçlerini birleştirdi.

Ödeal Kurucu Genel Müdürü Fevzi Güngör, 2020’de, pandeminin gelirler üzerinde oluşan baskısına rağmen, hizmet ve ürün geliştirmelerine ve dijital iyileştirmelerine ara vermeden devam ettiklerini söyledi. Güngör, yeni geliştirdikleri reyonda mobil ödemeyi sağlayan ve mağazalardaki kasa kuyruklarını ortadan kaldıran Ödeal API ve özellikle pandemi döneminde keskinleşen tüketici hassasiyetlerine uygun bir hizmet olan Cepte POS ürünlerinin bu konuda iyi örnekler olduğunu belirtti. 

Ödeal’ın 2021 ve gelecek hedeflerinden de bahseden Güngör, şu ifadeleri kullandı:

Bankalar ve büyük kurumlarla iş birliği stratejik hedefimizde aynı hızla ilerleyeceğiz. Ayrıca üye iş yeri sayımızda 50 bin barajını aşmak ilk hedeflerimizden birisi. Dayanıklı tüketim malları ve elektronik ürünlerin satın alınması aşamasında tüketicilerin nakit ihtiyacını hızlı olarak çözümlemeleri için “Kredi-POS” ürünümüzü geliştirmeye devam ediyoruz. Bu ürünümüz ile alışveriş esnasında kredi alımını kolaylaştırarak, üye iş yeri ve müşterileri için ürettiğimiz çözümlerimize bir yenisini daha eklemiş olacağız. Bununla birlikte, Cepte POS ürünümüze QR ile ödeme, ses ile ödeme gibi farklı ödeme seçenekleri de ekleyerek, ödeme alma yöntemlerimizi zenginleştiriyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.