Discovery ile birlikte BluTV'ye yatırım yapan Twozero Ventures, şirketin yüzde 2,77 hissedarı oldu

Twozero Ventures, Discovery ile birlikte BluTV’nin yatırımcıları arasına katılmış oldu.
Discovery ile birlikte BluTV'ye yatırım yapan Twozero Ventures, şirketin yüzde 2,77 hissedarı oldu

Discovery'nin ülkemizin önde gelen online video izleme platformu BluTV'ye yatırım yaptığını ve bu yatırımla beraber BluTV'nin yüzde 35 hissedarı olduğunu dün sizlere aktarmıştık. Bugün paylaşılan yeni bilgilere göre Twozero Ventures da söz konusu yatırıma katılmış.

Twozero Ventures yapılan yatırımla beraber BluTV’nin yüzde 2,77 hissedarı oldu. Böylece Twozero Ventures, Discovery ile birlikte BluTV’nin yatırımcıları arasına katılmış oldu. Yapılan yatırım miktarı veya değerleme gibi finansal detaylar ise paylaşılmadı.

Aydın Doğan Yalçındağ liderliğindeki Blutv ekibinin medya sektörünün geleceğini yeniden tanımlarken, 2020 yılında başlattıkları işlemi sonuçlandırarak ilk finansal yatırımcısı olmaktan gurur duyduklarını dile getiren Twozero Ventures Kurucu Ortağı Yiğit Arslan, Twozero Ventures olarak spor, medya ve eğlence sektörlerinde büyüme aşamasındaki teknoloji girişimlerine yatırım yapmaya devam edeceklerini de paylaştı.

Yiğit Arslan, Discovery’nin BluTv’ye katılmasıyla birlikte bugüne kadar gerçekleştirdikleri tüm yatırımlarda doğru alanlara yöneldiklerini bir kez daha görmüş olduklarını da sözlerine ekledi. Hatırlatmak gerekirse Twozero Ventures, en son geçtiğimiz Kasım ayında Sağlık uygulaması MoovBuddy'ye yatırım yapmıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.