Yapay zeka destekli chatbotlar geliştiren girişim: Ingosa

Ingosa, markaların satış öncesi ve sonrası müşteriye ulaşma deneyimlerini iyileştiren kişiselleştirilmiş chatbot yazılımı olarak hizmet sunuyor.
Yapay zeka destekli chatbotlar geliştiren girişim: Ingosa

Yapay zeka tabanlı chatbotları ile küçük ve orta ölçekli işletmelerin kullanıcılardan gelen taleplere hızlı bir şekilde dönüş yapmalarını sağlayan Ingosa, markaların satış öncesi ve sonrası müşteriye ulaşma deneyimlerini iyileştiren kişiselleştirilmiş chatbot yazılımı olarak hizmet sunuyor.

2020 yılının Ağustos ayında Dürin Artuk ve Gökçe Duman tarafından kurulan Ingosa'nın Workup Girişimcilik Programı'nın 7. dönem girişimleri arasında yer aldığını da ekleyelim. Ingosa'nın yapay zeka destekli chatbotları ürün önerebilme, satın almalı quiz, iletişim bilgileri alabilme gibi yeteneklere de sahip.

Dürin Artuk ve Gökçe Duman

Adapte edildiği markaların karlarını yükseltme hedefi ile geliştirilen Ingosa chatbotları, oldukça kolay bir entegrasyon ile sitelere eklenebiliyor. Aynı zamanda Ingosa’nın kurulum desteği sağladığını da ekleyelim.

Temelde kullanıcılarına aynı anda sınırsız kişiyle 7/24 konuşabilen ve 32 dile adapte edilebilen akıllı sanal asistanlar sunan Ingosa, sadece müşterilerin ve kullanıcıların aradıkları çözümleri bulmalarını çok daha kolay hale getirmekle kalmayıp, müşteri elde etme ve tutma oranını önemli ölçüde de artırıyor.

Ingosa, şu an için sektörüne ve markanın sosyal medyadaki ya da web sitesindeki toplam trafiğine göre değişebilen bir yapıda, aylık ortalama 2-3 bin bandında konuşma yönetir durumda. Intercom, Zendesk, Manychat, Mindbehind gibi önemli rakiplere sahip olan Ingosa, çok daha kolay oluşturulma ve kolay entegrasyon, müşterinin mesaisini almayan anahtar teslim yapı ve başlangıç paketlerinin bile yapay zeka içermesi ile rakiplerinin bir adım önün geçmeyi hedefliyor.

Şu ana kadar herhangi bir yatırım almayan girişim, 2021 yılında ise ilk yatırımını almayı hedefliyor. Aylık üyelikler üzerinden gelir elde eden Ingosa, temel ve gelişmiş olmak üzere iki farklı paket seçeneğine sahip.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye İş Bankası ve İş’te KOBİ desteği ile bir kampanyayı da yayına alan Ingosa'nın kullanıcıları akıllı sanal asistanlarını ilk iki ay ücretsiz kullanabilir ve takip eden 10 ay boyunca da Ingosa’dan yüzde 25 indirimli olarak yararlanabilir. Söz konusu kampanyanın 31 Ocak tarihine kadar devam edeceğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.