Geçici iş bulma platformu Iziwork, 43 milyon dolar yatırım aldı

Fransa merkezli geçici iş bulma platformu Iziwork, Cathay Innovation ve Bpifrance'ın Large Venture fonunun katıldığı yeni yatırım turunda 43 milyon dolar yatırım aldı.
Geçici iş bulma platformu Iziwork, 43 milyon dolar yatırım aldı

Fransa merkezli geçici iş bulma platformu Iziwork, Cathay Innovation ve Bpifrance'ın Large Venture fonunun katıldığı yeni yatırım turunda 43 milyon dolar yatırım aldı. Geçici istihdamı iyileştirmeye odaklanan bir platform inşa eden Iziwork, Eylül 2018'de kuruldu ve bugüne kadar toplam 68 milyon dolar yatırım aldı. Şirket aldığı yeni yatırımla yeni ülkelere açılmayı ve teknoloji ürününü geliştirmeyi planlıyor.

Iziwork bir geçici çalışma pazarını yönetiyor. Platformu Fransa ve İtalya'da 2 bin şirket kullanıyor ve 800 bin aday uygulamayı iş fırsatlarına erişmek için kullandı. Bunu bir iş bulma kurumunun teknoloji destekli bir versiyonu olarak düşünmek de mümkün.

Adaylar doğrudan mobil uygulama ile platforma katılabiliyorlar. Ardından profile göre kişiselleştirilmiş öneriler alınıyor ve elbette, tüm belgeler uygulamadan yönetiliyor. Iziwork, geçici çalışanların genellikle bir şirketten diğerine atladığı gerçeğini telafi etmek için platformuna bazı faydalar eklemeye çalışıyor. Örneğin; platformda zaman tasarrufu hesabı alabiliyor ve her hafta maaşınız için peşinat talep edebiliyorsunuz. Iziwork, bu gibi özellikler üzerinde geliştirmeler yapmaya devam ediyor.

Her büyük şirkette ofis açamayacağını düşünen ve buna göre aksiyon alan Iziwork, bazı bölgelerde üçüncü taraf şirketlerle iş birlikleri yapıyor. Bu iş birlikleri ile yeni müşteriler ve yeni iş fırsatları bulmak mümkün oluyor. Ardından Iziwork'ün uygulamasından, hizmetinden ve aday havuzundan yararlanılıyor. Ortaklar, Iziwork ile gelir paylaşımı anlaşması yapıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.