2 binin üzerinde aktif sanal mağazaya hizmet veren T-soft'un 2021 ajandasında 3 ürün var

Hazır e-ticaret yazılımları yapan T-soft, pandemiden olumlu etkilenen şirketler arasında yer alıyor.
2 binin üzerinde aktif sanal mağazaya hizmet veren T-soft'un 2021 ajandasında 3 ürün var

2003 yılında kurulan T-Soft, Webrazzi Ödülleri kapsamında Yılın E-Ticaret Servis Sağlayıcısı kategorisinde ilk üçe girdi. Hazır e-ticaret yazılımlarında önde gelen oyuncularından biri olan şirket, pandeminin etkisiyle oluşan giriş segmentinde sanal mağaza açılışlarındaki büyük hızlanma sebebiyle son üç yılın toplam ciro artışı ile hemen hemen aynı oranlarla yılı kapattı.

Salgının işlerini olumlu etkilediğini doğrulayan CEO Ömer Arıkan, "Pandemi ile birlikte giriş segmentinde sanal mağaza açılışlarında büyük hızlanma oldu, çünkü 500-1500 lira arası rakamlarda yatırım yapmak hızlı karar alınabilecek kolaylıkta..." diye konuşuyor ve ekliyor: "Ancak bizim odaklandığımız büyük operasyonlu projeler için güçlü bir ekip gerekmekte buna bağlı olarak da yatırım maliyeti artıyor. İşletmeler kriz dönemimde bu kararları kolay veremediler. Olağan büyümemiz ile yılı kapatmış olduk."

2020 yılını 191 çalışan ile yılı kapadı. E-ticaret yazılımını kullanan aktif müşteri sayısı 2 bin 050. n11magazam.com, tahsildar.com.tr , connectprof.com başlıca olmak üzere diğer yazılımlarla toplam müşteri sayımız 7 binin üzerinde...

Şirket olarak bu ödülü almayı beklemediklerini söyleyen Arıkan, bunun nedenini şöyle açıklıyor: "Biz üst segmente odaklıyız ve müşteri sayımızda ona göre, bizi tanıyanlar da doğal olarak bununla bağlantılı, giriş seviyesinde çok makul rakamlar ile gazete satar gibi e-ticaret sitesi satabilen işletmeler var. Onların arasından sıyrılıp bu ödülü alabilmek çok şaşırtıcı oldu, bu açıdan çok sevinçliyiz."

Arıkan şirketin 2021 planlarıyla ilgili şöyle bir tablo ortaya koyuyor: "2020 yılına tahsildar.com.tr ve connectprof.com ürünümüzün pazara çıkışlarını gerçekleştirdik ve iyi yerlere geldiler. 2021 yılında Helorobo.com ürünümüz ve henüz duyurmadığımız iki yeni ürünümüzü daha müşterilerimiz ile buluşturacağız. Özellikle Helorobo.com ile global bir hizmet sağlayıcısı olmaya odaklıyız. Bu bize çok büyük heyecan veriyor, Türkiye'ye üç yıl içinde yıllık milyon dolar ölçeğinde döviz getirmek istiyoruz. Bu yıl için de, yine yüzde 50 üzeri büyüme istikrarımızı korumak ve “19'uncu yılımızda yine yüzde 50 büyüdük”, diyebilmek istiyoruz."

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.