Tüm belge türlerinden her türlü veriyi çıkarabilen yapay zeka destekli girişim: Base64.ai

Ozan Eren Bilgen, Ali Erkurt ve Ozan İlbey Yılmaz tarafından hayata geçirilen Base64.ai, tüm belge türlerinden her türlü veriyi çıkarabiliyor. Platform, belge işlemeyi ve yüz tanımayı tek bir API çağrısıyla otomatik hale getiriyor.
Tüm belge türlerinden her türlü veriyi çıkarabilen yapay zeka destekli girişim: Base64.ai

Gelişen teknoloji hayatın her alanında büyük kolaylıklar sağlamaya devam ediyor. Analog yöntemler yerini dijitale bırakırken, geliştirilen her yeni ürün zamandan kazanmamıza da yardımcı oluyor. Base64.ai da hayatı kolaylaştırmayı odağına alan girişimlerden biri.Ozan Eren BilgenAli Erkurt ve Ozan İlbey Yılmaz tarafından hayata geçirilen Base64.ai, tüm belge türlerinden her türlü veriyi çıkarabiliyor.

Belge işlemeyi ve yüz tanımayı otomatik hale getiriyor

Base64.ai, belge işlemeyi ve yüz tanımayı tek bir API çağrısıyla otomatik hale getiriyor. Platformun yapay zekası belge türlerini sınıflandırabiliyor ve belgelerdeki metinleri, tabloları, fotoğrafları ve imzaları kusursuz bir şekilde çıkarabiliyor. Base64.ai, sadece bu bilgileri çıkarmakla kalmıyor, aynı zamanda yüz tanıma sistemi sayesinde her türlü yüzü de belgeler arasında rahatlıkla tarayabiliyor. Platform, tüm bu bilgileri güvenli oturum açma için bir selfie ile karşılaştırabiliyor ve böylelikle kullanıcı sahtekarlığınının önüne geçilebilmesi hedefleniyor.

500'den fazla belge türünü işleyebiliyor

Yapay zeka destekli Base64.ai, hükümetler, havayolları ve bankalar tarafından yaygın olarak kullanılan kimlikler, sürücü belgeleri, pasaportlar, vizeler, araç kayıtları, sigorta kartları ve faturalar dahil olmak üzere 500'den fazla belge türünü işleyebiliyor ve bu da platformun kullanım alanını artırmaya yardımcı oluyor. Platformun teknolojisi, model eğitimine, makine öğrenimi mühendislerine veya altyapıya ihtiyaç duymadan mevcut manuel veri giriş süreçlerini otomatikleştiriyor.

Base64.ai'ın üyelik seçenekleri

Platformda üç farklı üyelik seçeneği bulunuyor. Ücretsiz kullanımda 1000 isteğe kadar herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor. Bu seçenekte, belge türleri algılama, evrak işlerini otomatikleştirme, metin verisi çıkarma, yüz tanıma, imza tespiti, barkod okuyucu, API erişimi gibi birçok özelliğe ücretsiz olarak erişmek mümkün. İkinci planda ise sadece birkaç özelliğe izin verilmiyor ve bu plan belge başına 1 dolar olarak ücretlendiriliyor. Tüm özelliklerin kullanılabildiği kurumsal paket içinse platformla iletişime geçmek gerekiyor. Base64.ai'ın tüm planlarına buradan göz atabilirsiniz.

Platformun nasıl çalıştığını web sitesinde bulunan Free Online Demo kısmından inceleyebilirsiniz. Bu bölümde hem belgeleri deneyebiliyorsunuz hem de yüz tanıma sistemine göz atabiliyorsunuz. Base64.ai'ı birkaç farklı örnekle incelediğimde herhangi bir sorunla karşılaşmadım ve tüm belgelerin hızlı bir şekilde dönüştürüldüğünü gördüm.

Base64.ai'a buradan göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.