İşNet'ten uygun fiyatlı bulut platformu: bluuty

İşNet, anında sanal sunucu oluşturma ihtiyacı olan ve uygun fiyatlı çözümler arayan işletmeler, yazılımcılar ve girişimciler için bluuty adını verdiği bulut platformunu kullanıma sundu. 
İşNet'ten uygun fiyatlı bulut platformu: bluuty

Türkiye İş Bankası’nın iştiraki olan İşNet, 1999 yılında internet bankacılığının kullanımını yaygınlaştırmak ve internete bağlı müşteri sayısını artırmak amacı ile kuruldu. Bugün ise yeni bir haber ile karşımıza çıkan İşNet, anında sanal sunucu oluşturma ihtiyacı olan ve uygun fiyatlı çözümler arayan işletmeler, yazılımcılar ve girişimciler için bluuty adını verdiği bulut platformunu kullanıma sundu. 

İşNet’in hizmet olarak sunduğu bulut altyapı (IaaS) platformu bluuty verimlilik, hız, maliyet avantajı, süreklilik ve yüksek kullanıcı deneyimi gibi bulut teknolojisi özellikleriyle birlikte verilerin yurt içinde saklanması dolayısıyla çoğu mevzuata uyumu bir arada da sunuyor.

bluuty kullanıcılarının bu sunucular üzerinde uygulamalarını çalıştırabildiğini, test ihtiyaçlarını oluşturabildiğini, veritabanları ve internet sitelerini barındırabildiğini ve bulut tabanlı hizmetler sunabildiklerini de ekleyelim. bluuty üzerinden sunulan sunucularda linux ve windows işletim sistemi seçenekleri bulunuyor.

Bu sunucular çeşitli boyutlarda ölçeklendirilmiş istemci (CPU), bellek ve depolama konfigürasyonları ile sunuluyor. bluuty bulut platformu hizmeti olması sebebiyle şirketlerin çeviklik ihtiyaçlarına çok uygun maliyetlerle büyük ölçüde yanıt vermeyi hedefliyor.

bluuty.com'un çevik işletmelerin sunucu ihtiyaçlarına donanım, erişim, barındırma, altyapıyı yönetecek personel maliyetlerini düşünmeyecekleri bir çözüm sağladığını dile getiren İşNet Genel Müdürü Mehmet F. Can, self servis imkanları, tam otomasyon ve anında kurulum gibi detayların ise kullanıcı deneyimini artırdığını dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.