İş birliği ve iletişim yazılımı CommonGround, 19 milyon dolar yatırım aldı

19 milyon dolarlık yatırım turu Matrix Partners liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna Matrix Partners'ın haricinde Grove Ventures ve StageOne Ventures'ın katıldıklarını da ekleyelim.
İş birliği ve iletişim yazılımı CommonGround, 19 milyon dolar yatırım aldı

Daha önce BigBand Networks girişimi ile karşımıza çıkan Amir Bassan-Eskenazi ve Ran Oz, 2019 yılında ise iş birliği ve iletişime odaklanan çözüm sunan CommonGround'ı geliştirdi. Bugün paylaşılan bilgilere göre CommonGround, yatırım aldı. 

CommonGround'ın geliştirdiği iş birliği yazılımını henüz kullanıma sunmadığını da ekleyelim. Girişimin kurucuları tarafından paylaşılan bilgilere göre CommonGround projesi yaklaşık 1 yıldır geliştiriliyor.

CommonGround tarafından geliştirilen ve kurucularının “4D collaboration" olarak tanımladığı iş birliği ve iletişim yazılımının 2021 yılında kullanıma sunulması hedefleniyor. CommonGround'ın iş birliği ve iletişim için yapay zeka odaklı bir teknoloji kullanacağını da belirtelim.

Amir Bassan-Eskenazi ve Ran Oz

Amir Bassan-Eskenazi ve Ran Oz tarafından paylaşılan bilgilere göre CommonGround, 19 milyon dolarlık bir yatırım aldı. 19 milyon dolarlık yatırım turu Matrix Partners liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna Matrix Partners'ın haricinde Grove Ventures ve StageOne Ventures'ın katıldıklarını da ekleyelim.

CommonGround kurucu ortaklarının iletişimi yeniden keşfetmek için cesur bir vizyona sahip olduklarını dile getiren Matrix General Partner'i Patrick Malatack, kurucuların teknik uzmanlıklarının ve daha önce yaptıkları başarılı exitlerin yatırım kararını kolaylaştırdığını da paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.