Kaan Kayabalı: "Stadia gibi bulut oyun servisleri yükselecek."

Kaan Kayabalı, girişimcilerin Türkiye'nin ekonomik ve sosyal Politikaları, tüm dünyadaki sosyal medyada veri güvenliği regülasyonları ve yapay zeka teknolojisindeki gelişmelere dikkat etmesi gerektiğini söylüyor.

İçerik tabanlı sosyal ağlardan biri olan Onedio'nun kurucusu Kaan Kayabalı için 2020 işlerine çok odaklandığı, günlük hayatın toplantı koşturmasından kendini sıyırdığı, minimum seyahat ettiği, dolayısıyla yeni projelere ve ailesine daha çok vakit ayırdığı bir sene olmuş. "Sanki böyle bir molaya ihtiyacım varmış gibi hissediyorum" diyor ve ekliyor: "Keşke pandemi gibi bir sebeple olmasaydı..."

Beş teknolojik trend

Ona göre yeni yılda eğlence, eğitim, alışveriş sektöründe daha çok canlı yayın göreceğiz, AR daha çok hayatımızda olacak.

Stadia gibi bulut oyun servislerinin yükselecek, yapay zeka uygulamaları artarak ilgi çekmeye devam edecek ve 2020'de hayatımızdaki önemini gördüğümüz bio-teknoloji ve sağlık teknolojilerinde yatırımlar artacak.

2021'de sosyal hayat normale dönecek

Kaan Kayabalı, 2021'de sosyal hayatın normale döneceğine inananlardan... Deneyimli girişimci, yine de girişimcilerin yeni yılda dikkat etmesi gereken şeyleri şöyle sıralıyor: "Türkiye'nin ekonomik ve sosyal Politikaları, tüm dünyadaki sosyal medyada veri güvenliği regülasyonları ve yapay zeka teknolojilerindeki gelişmeler..."

2020'de favori dizileri: The Mandalorian, Raised by Wolves ve Ted Lasso

Kayabalı, 2020'de çok kitap okuyamadığı ancak daha önceden bitirmeye fırsat bulamadığı bilim/kurgu klasiklerini tamamlamaya çalışmış. Aralarından en çok "Cesur Yeni Dünya"yı sevmiş. Kayabalı, "Dizi olarak bu yıl favorim The Mandalorian, Raised by Wolves ve Ted Lasso, film olarak da Parazit ve The Gentlemen aklımda kaldı. Şarkı olarak isim vermem zor ama, benim için Türkçe Rap'i daha çok dinlediğim ilginç bir yıl oldu" diye konuşuyor.

Yeni yılda almayı planladığı cihaz

 Kaan Kayabalı'nın da yeni yılda almayı planladığı teknolojik cihaz PlayStation 5...

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.