Jack Dorsey, Jay-Z'nin online müzik platformu Tidal'ine talip

Bugün Bloomberg'ün paylaştığı habere göre ise Tidal ve Square şirketin satışı için görüşmeye başladı.
Jack Dorsey, Jay-Z'nin online müzik platformu Tidal'ine talip

Spotify ve Apple Music ve YouTube Music gibi platformların rakibi olarak hizmet veren ve sunduğu müzik kalitesi ile ön plana çıkan Tidal'dan sizlere daha önce bahsetmiştik. Bugün ise yeni bir haber ile karşımıza çıkan Tidal, Bloomberg'ün haberine göre Square tarafından satın alınabilir.

2014 yılında kurulan Tidal, 2015 yılının Ocak ayında müzik dünyasının en önemli isimlerinden olan Jay Z tarafından 56 milyon dolara satın alındı. Bugün Bloomberg'ün paylaştığı habere göre ise Tidal ve Square şirketin satışı için görüşmeye başladı.

Paylaşılan bilgilere göre henüz iki şirket arasında bir anlaşma sağlanamasa da Tidal'ın satın alınması için görüşmeler devam ediyor. Hatırlatmak gerekirse Tidal'ın CEO'luğunu şirketin kurucuları arasında da bulunan Twitter kurucusu ve CEO'su Jack Dorsey üstleniyor.

Şu an için Tidal ve Square tarafından konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadığını da ekleyelim. Square ve Twitter CEO Jack Dorsey ile Tidal'ın sahibi olan Jay-Z ve Beyoncé'un Aralık ayı içinde birlikte tatilde olduklarını da ekleyelim. Söz konusu satın alma girişiminin temelleri bu tatilde atılmış olabilir.

Ses kalitesi ile ön plana çıkan Tidal servisinin Jay-Z, Alicia Keys, Madonna ve Nicki Minaj gibi önemli sanatçılar tarafından desteklendiğini de ekleyelim. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.