Yetenek geliştirme platformu CoachHub, 30 milyon dolar yatırım aldı

Draper Esprit liderliğinde gerçekleşen 30 milyon dolarlık B serisi yatırım turuna HV Capital, Partech, Speedinvest, signals Venture Capital ve RTP Global de katıldı.
Yetenek geliştirme platformu CoachHub, 30 milyon dolar yatırım aldı

Kendini "Yetenek geliştirme" platformu olarak tanımlayan CoachHub, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Teknik olarak dijital bir koç bulma platformu olarak hizmet veren girişim, çalışanlar ile profesyonel iş koçlarını bir araya getiren bir hizmet sunuyor.

Yapay zeka desteğine sahip olan CoachHub, sahip olduğu teknoloji sayesinde çalışanlar için en doğru koçları bularak otomatik olarak eşleştiriyor. CoachHub tarafından paylaşılan bilgilere göre platform içinde 1000'den fazla lisanslı iş koçu yer alıyor.

Bugün paylaşılan bilgilere göre CoachHub, B serisi yatırım turunda 30 milyon dolar yatırım aldı. Draper Esprit liderliğinde gerçekleşen 30 milyon dolarlık B serisi yatırım turuna HV Capital, Partech, Speedinvest, signals Venture Capital ve RTP Global de katıldı.

2018 yılında Matti Niebelschuetz ve Yannis Niebelschuetz tarafından Berlin'de kurulan CoachHub, 30 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte bugüne kadar aldığı toplam yatırımı 50 milyon doların üzerine çıkardı. 

Alınan yeni yatırım platforma 1000 yeni koçun eklenmesi ve CoachHub ekibine 120 yeni kişinin alınması için kullanılacak. Ekibin büyütülmesi ile birlikte yakın zamanda CoachHub'ın 300 kişilik bir ekibe ulaşması da hedefleniyor. Son olarak CoachHub'ın “Coaching Lab” isminde yeni bir birim kuracağını da ekleyelim. Coaching Lab biriminde ise makine öğrenimi ile iş koçluğu alanında Ar-Ge çalışmaları yürütülecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.