Google servisleri çöktü: Gmail ve YouTube'a erişim sağlanamıyor [Güncellendi]

An itibarıyla tüm dünyada, Gmail, Google Dökümanlar, YouTube gibi Google servislerine erişim konusunda sıkıntı yaşanıyor.
Google servisleri çöktü: Gmail ve YouTube'a erişim sağlanamıyor [Güncellendi]

An itibarıyla tüm dünyada Google servislerine erişim konusunda sıkıntı yaşanıyor. Kullanıcılara göre kademe kademe başlayan sıkıntı nedeniyle Gmail, Google Dökümanlar, YouTube gibi servislere erişim sağlanamıyor. Gmail hesabımıza girmek istediğimizde "Maalesef hesabınız geçici olarak kullanım dışı. Bu durumun yarattığı rahatsızlık için özür diler ve birkaç dakika içinde yeniden denemenizi öneririz." ibaresiyle karşılaşıyoruz.

YouTube'a girmek istediğimizde ise ana sayfada "Bir şeyler ters gitti" yazısı bizi karşılıyor. Kısacası şu an nedeni belli olmayan erişim sorunu nedeniyle Google servisleri YouTube ve Gmail kullanılamıyor, arama motoru ise çalışmaya devam ediyor. Google’a bağlı birçok servise zorlukla erişim sağlanıyor.

Google'ın şu aşamada çalışan tek servisi ise Google Analytics olarak karşımıza çıkıyor. Sıkıntının ne zaman düzeleceği ise şu an için belirsizliğini koruyor.

Bazı kaynaklarda Google Türkiye'nin Twitter hesabından açıklama yapıldığına dair bilgiler paylaşılıyor, ancak bu bilgilerin asılsız olduğunu ve Google'dan edindiğimiz bilgiye göre Google Türkiye'nin resmi Twitter hesabı bulunmadığını da hatırlatalım.

Güncelleme:

Saat 15:30 itibarıyla Google düzelmeye başladı ve Gmail'e ve YouTube'a giriş yapabildik. Yine de Gmail'de kişi bilgileri yüklenmiyor, sistem oldukça yavaş çalışıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.