Indiegogo kurucusundan alternatif yatırım keşif platformu: Vincent

Indiegogo kurucusu Slava Rubin, meraklı yatırımcıları odağına alan, Vincent adlı Kayak benzeri bir platformu hayata geçiriyor. 
Indiegogo kurucusundan alternatif yatırım keşif platformu: Vincent

Indiegogo kurucusu Slava Rubin, meraklı yatırımcıları odağına alan, Vincent adlı Kayak benzeri bir platformu hayata geçiriyor. 

Rubin ve kurucu ortaklar Evan Cohen, Eric Cantor ve Ross Cohen, Uncommon Payda, ERA Ventures, The Fund ve Rubin'in kendi şirketi Humbition da dahil olmak üzere yatırımcıların desteğiyle girişim için 2 milyon dolar topladı. Vincent, bu temmuz ayında beta sürümüne çıktı, ancak firma şimdi platformu halka açık bir lansmanla genişletmeye hazır görünüyor. Rubin, ekibinin alternatif yatırımların en kapsamlı veritabanını bir araya getirdiğini söylüyor.

Rubin, Indiegogo günlerinden beri alternatif yatırımların arkasındaki önemli bir güç oldu ve alternatif varlıklara yatırımları daha makul hale getiren mevcut mevzuatın bazılarına rehberlik etti.

Rubin, şirketin şu anda yaklaşık 50 platformla ortaklığı olduğunu söyledi, WeFunder, SharesPost, Rally Rd. ve Otis gibi gayrimenkul, girişim, koleksiyon ürünleri ve sanatı kapsayan anlaşmaların Vincent kullanıcılarına 2 milyar dolarlık yatırıma erişim sağladığını söylüyor. Vincent'ı ziyaret eden kullanıcılara, erişim sahibi oldukları anlaşmalar listesine onları yönlendiren akredite olup olmadıkları soruluyor.

Kayak'a benzer şekilde, insanlar anlaşmaları sağlamak için Vincent'ı kullanıyorlar, ancak hayallerindeki bir varlığı bulduklarında, anlaşmayı gerçekleştirmek için ortak platformun sitesine veya uygulamasına yönlendiriliyorlar. Vincent, kullanıcılar bir ortak platforma yönlendirildiğinde ücret alıyor. Vincent, aynı zamanda bir toplayıcıdan daha fazlası olmayı hedefliyor ve alternatif varlıklar konusunda kendilerini eğitmek isteyen yatırımcıların platformu kullanmalarını da umuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.