Aytemiz'den yeni mobil ödeme sistemi: Vaay

Aytemiz'in yeni mobil ödeme sistemi Vaay, "Mobilden Öde" seçeneğinde BKM ve Paycell alt yapısı ile uygulamaya bakiye yüklemesi yapabiliyor. "Araçtan Öde" seçeneğinde ise kullanıcılar kredi kartlarını uygulama ile eşleştirebiliyor. 
Aytemiz'den yeni mobil ödeme sistemi: Vaay

1967'den bu yana akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren Aytemiz, bugün düzenlediği basın toplantısında yeni mobil ödeme sistemi Vaay'ı tanıttı. 71 ilde 600'e yakın istasyon ile hizmet veren Aytemiz, Vaay ile bireysel kullanıcılara mobil ödeme sistemi sunuyor. 

Aytemiz uygulaması içinde yeni bir özellik olarak yayına alınan Vaay, kullanıcılara araçtan çıkmadan temassız ödeme yapma imkanı sunuyor. Vaay'ın mobilden öde ve araçtan öde olmak üzere iki farklı ödeme seçeneği sunduğunu belirtelim. Kullanıcılar, "Mobilden Öde" seçeneğinde BKM Express ve Paycell alt yapısı ile uygulamaya bakiye yüklemesi yapabiliyor. "Araçtan Öde" seçeneğinde ise kullanıcılar kredi kartlarını uygulama ile eşleştirebiliyor. 

Aytemiz'in Vaay özelliği ile şimdiye kadar filolara sunduğu elektronik alt yapı ve avantajları, bireysel kullanıcıların erişimine açtığını söyleyebiliriz. Şirketin bu yeni çözümü, özellikle pandemi döneminde artan dijitalleşme ve alışveriş alışkanlıklarında öne çıkan temassız ödeme trendlerine uyum sağlıyor.

Kullanıcıların pandemiyle birlikte nakit kullanımına mesafeli bir duruş sergilediğini hepimiz biliyoruz. Aytemiz Vaay ile akaryakıt istasyonlarında kullanıcıların temassız ve hızlı ödeme ihtiyaçlarına cevap vermeye başladığını söylemek mümkün. 

Vaay'ın tüm Aytemiz istasyonlarında geçerli olacağını söyleyelim. Filolara yüzde 5'e kadar sağlanan indirim ve avantajların, bireysel kullanıcılara da açılması, müşteri memnuniyetini olumlu yönde etkileyebilir. Yakın zamanda sağlanan avantajlara, farklı sektörlerle iş birliklerinin ekleneceğini de belirtelim. Şirketin bir diğer projesi Selfservis'in Vaay ile birlikte hizmet vermeye devam edeceğini de belirtmekte fayda var. 

Şirketin, kendisinden hizmet alan filoların 50 katı kadar bireysel kullanıcıya sahip olduğunu düşünürsek, Vaay, gelirleri ve kullanıcı bağlılığını artırmada önemli rol oynabilir. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.