Pisano, QNBEYOND Ventures'tan 500 bin dolar yatırım aldı

Paylaşılan bilgilere göre Pisano’nun, geçtiğimiz Temmuz ayında Elevator Ventures ile gerçekleştirdiği 2,5 milyon dolarlık yatırımına, QNBEYOND Ventures 500 bin dolar ile ortak yatırımcı olarak dahil oldu.
Pisano, QNBEYOND Ventures'tan 500 bin dolar yatırım aldı

Hizmet yerinde toplanan müşteri bildirimlerini mobile taşıyan bir girişim olarak karşımıza çıkan Pisano'nun Raiffeisen Bank'in yatırım şirketi Elevator Ventures'tan 2,5 milyon dolar yatırım aldığını geçtiğimiz Temmuz ayında sizlere aktarmıştık.

Bugün ise yeni bir yatırım haberi ile karşımıza çıkan Pisano, paylaşılan bilgilere göre ise QNBEYOND Ventures'tan yatırım aldı. QNBEYOND Ventures, Pisano'ya 500 bin dolar yatırım yaptı. Paylaşılan bilgilere göre Pisano’nun, geçtiğimiz Temmuz ayında Elevator Ventures ile gerçekleştirdiği 2,5 milyon dolarlık yatırımına, QNBEYOND Ventures 500 bin dolar ile ortak yatırımcı olarak dahil oldu.

Yatırımla birlikte QNBEYOND Ventures'dan Derya Düner'in Pisano yönetim kuruluna katılacağını da ekleyelim. Pisano, Derya Düner'in yönetim kuruluna katılması ile birlikte Düner'in geçmişteki Enpara.com müşteri deneyimi direktörlüğü gibi tecrübelerinden ve finansal teknolojiler alanındaki zengin içgörülerinden yararlanmayı hedefliyor.

Şu an İngiltere merkezli uluslararası bir şirket olsa da, Pisano'nun bundan beş yıl önce, bu bölgede, Türkiye'de doğduğunu dile getiren Pisano CEO'su Özkan Demir, bu bölgenin ileri gelen bankalarından olan QNB Finansbank'ı Pisano'nun büyüme hikayesine dahil etmelerinin bu bölgeye yatırım yapmaya devam edeceklerinin bir taahhütü olduğunu da paylaştı.

Ayrıca, Vestel ve RBI’dan sonra bir müşterilerinin daha yatırımcı olarak Pisano'ya katılmasının müşterilerilerinde yarattıkları değerin en önemli göstergesi olduğunu da paylaşan Demir, Derya Düner'in da katılımıyla bu başarıyı daha da ileri götürüp, dünyada Deneyim Yönetimi alanındaki en başarılı teknoloji çözümlerini üreteceklerini de dile getirdi.

Pisano'nun deneyim yönetimi ürünleri RBI, Türkiye İş Bankası, QNB Finansbank, AXA, Vestel and Landmark Group gibi  önemli şirketler tarafından kullanılıyor. Pisano’ya baktığımızda müthiş profesyonel, azimli ve vizyonu çok geniş bir ekip gördüğümüzü dile getiren QNBEYOND Ventures Yönetici Ortağı Derya Düner, QNB Finansbank ve grubunun desteğiyle Pisano'nun büyük hedeflerine birlikte koşuyor olmaktan dolayı çok heyecanlı olduklarını da paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.