İnşaat alanları için yapay zeka destekli bir çözüm sunan Versatile, 20 milyon dolar yatırım aldı

Şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre 20 milyon dolarlık A serisi yatırım turu, Insight Partners ve Entree Capital liderliğinde gerçekleşti.
İnşaat alanları için yapay zeka destekli bir çözüm sunan Versatile, 20 milyon dolar yatırım aldı

Yapay zeka destekli bir inşaat girişimi olarak karşımıza çıkan Versatile, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Paylaşılan bilgilere göre 2016 yılında Barak Cohen, Danny Hermann, Meirav Oren ve Ran Oren tarafından San Francisco'da kurulan Versatile, A serisi yatırım turunda 20 milyon dolar yatırım aldı.

En son geçtiğimiz yılın Ağustos ayında 5,5 milyon dolarlık bir tohum yatırım alan Versatile, bugüne kadar 8,5 milyon dolar yatırım almıştı. Alınan 20 milyon dolarlık yatırım ile birlikte Versatile'ın bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 28,5 milyon dolara ulaştı.

Şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre 20 milyon dolarlık A serisi yatırım turu, Insight Partners ve Entree Capital liderliğinde gerçekleşti. A serisi yatırım turuna Insight Partners ve Entree Capital'ın yanı sıra girişimin eski yatırımcılarından olan Robert Bosch Venture Capital GmbH, Root Ventures ve Conductive Ventures da katıldı.

CraneView isimli bir ürüne sahip olan Versatile, bu ürün sayesinde inşaat alanlarında gerçek zamanlı veri toplayabiliyor.  Elde edilen veriler üzerinden inşaatın ilerlemesi ile ilgili bir görsel de hazırlanıyor. Ayrıca CraneView aracılığı ile toplanan veriler Versatile'ın mobil uygulaması ile kullanıcılara gerçek zamanlı olarak aktarılabiliyor.

Bu sayede Versatile kullanıcıları elde ettikleri veriler üzerinde inşaatları ile ilgili kararlar alabiliyorlar. Versatile'ın paylaştığı bilgilere göre alınan 20 milyon dolarlık yatırım şirketin yapay zeka destekli yeni donanım eklentileri geliştirmesi için harcanacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.