Eski iPhone modelleri için 1080p FaceTime HD desteği sunuldu

iOS 14.2 işletim sistemi ile birlikte kullanıcılara iPhone 8, iPhone X, iPhone XS, iPhone 11 ve iPhone 12 ailelerinde yer alan modellerle FaceTime üzerinden 1080 piksel çözünürlüğünde görüntülü görüşme yapma olanağı sunuldu. 
Eski iPhone modelleri için 1080p FaceTime HD desteği sunuldu

Corona virüs salgınının hayatımıza girmesi ile birlikte evlerimize kapanmak zorunda kaldık. Evlerimizden sosyalleşmeye çalıştığımız bugünlerde görüntülü görüşmeler hiç olmadıkları kadar popüler bir hale geldi. Bugün paylaşılan bilgilere göre iOS 14.2 güncellemesi ile birlikte iPhone 8 ve sonrasındaki iPhone modelleri için 1080p FaceTime HD görüntülü görüşme özelliği geldi.

Güncelleme notlarında konu ile ilgili bir bilgi paylaşmayan Apple, MacMagazine web sitesinin paylaştığı bilgilere göre sessiz sedasız bir şekilde iPhone 8 ve sonrasında yer alan modelleri için 1080 piksel çözünürlüğünde görüntülü görüşme imkanı sunmuş oldu.

Kısacası iOS 14.2 işletim sistemi ile birlikte kullanıcılara iPhone 8, iPhone X, iPhone XS, iPhone 11 ve iPhone 12 ailelerinde yer alan modellerle FaceTime üzerinden 1080 piksel çözünürlüğünde görüntülü görüşme yapma olanağı sunuldu. 

Söz konusu özelliğin 5G desteğine sahip olmayan modeller için sadece Wi-Fi üzerinden çalıştığını da ekleyelim. Sadece iPhone 12 ailesinde yer alan modeller FaceTime ile 1080 piksel çözünürlüğünde görüntülü görüşme yapma özeliğini Wi-Fi ve 5G üzerinden kullanabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.