Hediye kartlarını ve ödülleri dijitalleştiren WeGift, 8 milyon dolar yatırım aldı

İşletmelerin müşterilere daha kolay bir şekilde e-hediye kartları ve dijital ödüller vermesine olanak tanıyan İngiltere merkezli WeGift, AlbionVC tarafından yönetilen yatırım turunda 8 milyon dolar yatırım aldı.
Hediye kartlarını ve ödülleri dijitalleştiren WeGift, 8 milyon dolar yatırım aldı

İşletmelerin müşterilere daha kolay bir şekilde e-hediye kartları ve dijital ödüller vermesine olanak tanıyan, kendini "teşvik edici pazarlama platformu" olarak tanımlayan İngiltere merkezli WeGift, AlbionVC tarafından yönetilen yatırım turunda 8 milyon dolar yatırım aldı. Tura Stride.vc, SAP.iO fund ve Unilever Ventures gibi şirketler de katıldı. Yatırım sonrasında AlbionVC'nin genel ortağı Ed Lascelles, WeGift'in yönetim kuruluna katılacak.

WeGift, aldığı yeni yatırımı dijital ödüller ve teşvikler için gerçek zamanlı altyapısını oluşturmaya devam etmek için kullanacağını açıklıyor. Bu da markalarla doğrudan entegrasyon yoluyla tedarik zincirini oluşturmaya yönelik yatırım ve müşterileri büyük ölçekte kazanmak, etkinleştirmek ve elde tutmak isteyen kurumsal pazarlama ekiplerine hizmet eden ürün geliştirme hizmetlerini içerecek.

2016 yılında Aron Alexander tarafından kurulan WeGift, büyük ölçüde fiziksel hediye kartları için inşa edilmiş eski sistemlerle desteklenen 700 milyar dolarlık ödül ve teşvik endüstrisini dijitalleştirmek istiyor. WeGift, işletmelerin dijital teşvikleri göndermeyi otomatikleştirmesine olanak tanıyan bulut tabanlı, açık API platformu sunuyor. Bu da analitik ile birleştirilerek teşvik edici pazarlama kampanyalarında yatırım getirisinin izlenmesini kolaylaştırıyor.

Müşterileri arasında Vodafone, Samsung, Vouchercodes, Perkbox ve Sodexo gibi şirketlerin bulunduğu WeGift, yıllık yüzde 317 gelir artışı olduğunu belirtiyor. 30 pazarda, 20 para farklı birimi ile hizmet veren WeGift, 700'den fazla marka ortağına sahip olduğunun altını çiziyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.