Online etkinliklere odaklanan VeMaker, 800 bin TL yatırım aldı

Etkinlikler, eğitimler ve çeşitli iş birlikleri için online dünyada etkileşim ortamları yaratma hedef ile yola çıkan VeMaker, bugün paylaştığı bilgilere göre ilk yatırım turunu tamamladı.
Online etkinliklere odaklanan VeMaker, 800 bin TL yatırım aldı

Etkinlikler, eğitimler ve çeşitli iş birlikleri için online dünyada etkileşim ortamları yaratma hedef ile yola çıkan VeMaker, bugün paylaştığı bilgilere göre ilk yatırım turunu tamamladı. Uzun yıllardır sanal gerçeklik, artırılmış gerçeklik ve karma gerçeklik teknolojileri üzerine çözümler sunan Modern Innova’nın bir projesi olan VeMaker, temelde online etkinlikler düzenlemenize olanak sağlıyor.

Sanal etkinlikler için gelişmiş arayüz opsiyonları sunan VeMaker, kullanıcıların kendi avatarlarını oluşturma ve istedikleri jestleri animasyon yapmalarını da sağlıyor. Ayrıca markaları öne çıkarmayı sağlayacak şekilde fuar standları ve reklam panoları da firmaların beklentilerine göre tasarlanabiliyor.

Paylaşılan bilgilere göre VeMaker ilk yatırım turunda 800 bin TL yatırım adı. Söz konusu 800 bin TL'lik yatırım Lima Ventures'tan geldi. Hatırlatmak gerekirse Lima Ventures, geçtiğimiz Ağustos ayında eğitim ve yetkinlik odaklı büyük veri girişimi Sertifier'a da yatırım yapmıştı.

VeMaker’in kurucuları Kerem Gençler, Alper Gökçer ve Yaman Terzioğlu, artık yeni bir dünyanın içinde yer aldığımızı ve bu nedenle yeni teknolojilere uyum sağlayarak fark yaratma zamanının geldiğini dile getirdi.

VeMaker ile kurgusal evrende yeni dünyalar tasarlanabileceğini aktaran Lima Ventures Başkanı Ahmet Argun, içinde bulunduğumuz yeni dünya koşullarında VeMaker’in sanal etkileşimin çeşitli alanlarında önemli boşlukları dolduracağını ve VR teknolojisi ile etkinlik sektörünün geleceğine yön verecek bu girişime yatırım yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.