ABD merkezli oyun girişimi Lightfox Games, 3,3 milyon dolar yatırım aldı

ABD merkezli mobil oyun girişimi Lightfox Games, yatırım aldığını duyurdu. Paylaşılan bilgilere göre girişim, 3,3 milyon dolar tohum yatırım aldı.
ABD merkezli oyun girişimi Lightfox Games, 3,3 milyon dolar yatırım aldı

Odağına mobil oyunları alan girişimler, sadece ülkemizde değil tüm dünyada da popülerliklerini artırarak yollarına devam ediyor. ABD merkezli mobil oyun girişimi Lightfox Games, yatırım aldığını duyurdu. Paylaşılan bilgilere göre girişim, 3,3 milyon dolar tohum yatırım aldı.

Lightfox Games'in daha önce King, Zynga, Electronic Arts ve Disney gibi oyun dünyasının önemli firmalarında çalışmış olsan Ryan Hanft-Murphy, Jordan Arnold, Rex Downham ve Tony Tewes tarafından 2019 yılında Seattle kurulduğunu da belirtelim.

Lightfox Games'in kurucu ekibi 2019 yılının Şubat ayında King tarafından satın alındıktan sonra kapatılan Z2Live girişiminde de beraber çalışıyordu. Paylaşılan bilgilere göre 3,3 milyon dolarlık tohum yatırım March Gaming liderliğinde yapıldı. Yatırım turuna March Gaming'in haricinde Hiro Capital ve 1UP Ventures'ın katıldığını da ekleyelim. 

Lightfox Games tarafından paylaşılan bilgilere göre alınan 3,3, milyon dolarlık yatırım ekibin büyütülmesi ve girişimin ilk mobili oyunu olan Super Battle League oyununun tanıtılması için kullanılacak. Super Battle League oyununun şu an için belirlenen ülkelerde hem iOS hem de Android platformları için kullanıma sunulduğunu da paylaşalım.

Temelde online bir mobil oyun olan Super Battle League, 3'er kişiden oluşan takımların online bir şekilde savaşmalarına imkan tanıyor. Super Battle League oyunu ile ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.