Hepsiburada'nın “Hepsimat” hizmeti, artık Vestel’in satış noktalarında da geçerli olacak

Hepsiburada, siparişlerin ev ve işyerleri dışında bir teslimat noktasından teslim alınabilmesine olanak sağlayan Hepsimat’ın kapsamını, son olarak Vestel ile gerçekleştirdiği iş birliği ile genişletiyor.
Hepsiburada'nın “Hepsimat” hizmeti, artık Vestel’in satış noktalarında da geçerli olacak

Hepsiburada, siparişlerin ev ve işyerleri dışında bir teslimat noktasından teslim alınabilmesine olanak sağlayan Hepsimat’ın kapsamını, son olarak Vestel ile gerçekleştirdiği iş birliği ile genişletiyor. Vestel’in bayii ve kurumsal mağazalarından seçili lokasyonların da projeye eklenmesiyle birlikte Hepsimat, 480 farklı teslimat noktasıyla müşterilerine hizmet vermeye devam edecek. Hepsiburada, daha önce Hepsimat odağında Petrol Ofisi ile de iş birliği yapmıştı.

Başlangıç olarak Vestel’in İstanbul’da 7 mağazası ile başlayacak uygulamanın kapsamının kısa zamanda genişletilmesi hedefleniyor. Vestel ile yapılan iş birliğinin sonucunda Hepsiburada müşterileri siparişlerini, kendilerine uygun gün ve saatte, anlaşmalı Vestel mağazalarından 3 gün içinde teslim alabilecek.

Hepsimat hizmetinden faydalanmak için Hepsiburada alışverişlerinin teslimat bilgileri ekranında yer alan adres bölümünde “Teslimat Noktasına Gönder” seçeneğinin tercih edilmesi ve burada yer alan noktalardan birinin seçilmesi gerekiyor. Müşteriler “standart”, “yarın teslimat” ve “bugün teslimat” seçeneklerinden birini seçerek siparişlerini diledikleri saatte Hepsimat teslimat noktalarından kolayca teslim alabiliyor.

Vestel iş birliği ve Hepsimat’ın kapsamının genişlemesi ile ilgili konuşan Hepsiburada Operasyon Grup Başkanı Taner Timirci'nin konuşmasında dikkat çeken rakamlar oldu. Şunları söyledi: "Bu hizmeti tüm Türkiye’ye yaymak için Hepsimat iş ortaklarımızın sayısını artırmayı ve 2020 yılı sonuna kadar da teslimat yapılacak lokasyonların sayısını 650’ye çıkarmayı planlıyoruz."

Vestel olarak entegre perakende sisteminin önemini vurgulayan Vestel CMO’su Duygu Badem Uylukçuoğlu konuşmasında önce çıkan detaylar ise: "Düzenli olarak online alışveriş yapan, iş ve okul hayatı nedeniyle günün her saati evde ya da ofiste bulunamayan ve kargo teslimat endişesi taşıyan Hepsiburada müşterilerine Vestel mağazalarının kapılarını açtık. Üstelik bu mağazalarımızda onlara özel fırsatlar sunuyoruz. Tüketiciye en etkin faydayı sağlamak amacıyla hayata geçirdiğimiz projeyle, yaygın bayi ağı avantajımızı Hepsiburada müşterileriyle paylaşacağız."

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.