Şirketler için satışa hazırlık yazılımı sunan MindTickle, Softbank'ten 100 milyon dolar yatırım aldı

Yüzlerce küçük ve büyük şirketin kendi isimleriyle satış platformu oluşturmasını sağlayan ve satışlarını artırmasına yardımcı olan MindTickle, SoftBank Vision Fund 2'nun liderliği üstlendiği yatırım turunda 100 milyon dolar yatırım aldı.
Şirketler için satışa hazırlık yazılımı sunan MindTickle, Softbank'ten 100 milyon dolar yatırım aldı

Yüzlerce küçük ve büyük şirketin kendi isimleriyle satış platformu oluşturmasını sağlayan ve satışlarını artırmasına yardımcı olan MindTickle, SoftBank Vision Fund 2'nun liderliği üstlendiği yatırım turunda 100 milyon dolar yatırım aldı. Norwest Venture Partners, Accel Partners, Canaan, NEA, NewView Capital ve Qualcomm Ventures bu tura katılan diğer şirketler olurken, MindTickle'ın değerlemesi 500 milyon dolara ulaştı.

MindTickle'ın kurucu ortağı ve CEO'su Krishna Depura, 100 milyon dolarlık bu fonun büyük çoğunluğunun öz sermaye yatırımı olduğunu söyledi.

MindTickle, şirketlerin satış elemanlarını geniş ölçekte eğitmelerine ve geliştirmelerine olanak tanıyor. Satış konuşmalarını uygulamalarına ve bir müşterinin sorgularını nasıl ele almaları gerektiğine yardımcı olmak için rol oynama yöntemlerini kullanıyor. Depura, platformun satış görevlilerinin gelir ölçütlerindeki gelişmelerini ölçmelerine yardımcı olduğunu ve yaptıkları aramalar hakkında geri bildirimde bulunduğunu söyledi. Platform, satış görevlilerine kişiselleştirilmiş iyileştirmeler sunması için makine öğrenimini kullanıyor.

Fortune 500 ve Forbes Global 2000 firmalarının 40'ından fazlası da dahil olmak üzere 200'den fazla işletme, bugün MindTickle'ın müşterileri arasında yer alıyor. Şirketin paylaştığı isimler arasında MongoDB, Nutanix, Qualtrics, Procore, Square, Janssen, Cloudera, Dexcom, Merck & Co. ve Benetton Group yer alıyor.

Yeni yatırım, ABD, Avrupa ve Hindistan'da yaklaşık 400 kişiyi istihdam eden MindTickle'ın daha fazla kişiyi işe alması için kullanılacak. Yatırım ayrıca, yeni ürün özellikleri geliştirmek; şirketin Avrupa'da ve halihazırda ana pazarlarından biri olan ABD'de daha da büyümesi için kullanılacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.