Tarayıcı tabanlı videolu toplantı ve webinar platformu Livestorm, 30 milyon dolar yatırım aldı

2016 yılında Gilles Bertaux, Robin Lambert, Tom Forlini ve Vincent Garreau tarafından Pariste kurulan tarayıcı tabanlı videolu toplantı, etkinlik ve webinar platformu Livestorm, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.
Tarayıcı tabanlı videolu toplantı ve webinar platformu Livestorm, 30 milyon dolar yatırım aldı

Corona virüs salgını pek çok iş kolunun değer kaybetmesine neden olsa da bazı alanlarlarda hizmet veren uygulamaların popülerleşmesini de sağladı. Bu uygulamaların başında ise şüphesiz görüntülü görüntülü görüşme uygulamaları yer alıyor.

2016 yılında Gilles Bertaux, Robin Lambert, Tom Forlini ve Vincent Garreau tarafından Pariste kurulan tarayıcı tabanlı videolu toplantı, etkinlik ve webinar platformu Livestorm, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Tamamen tarayıcı bazlı olması sayesinde popüler rakiplerinden ayrılan Livestorm, Salesforce, HubSpot, Slack, Zapier, Facebook pixel ve API & Webhooks gibi pek çok platform ile entegre bir şekilde çalışabiliyor.

Paylaşılan bilgilere göre Livestorm, B serisi yatırım turunda 30 milyon dolar yatırım aldı. Geçtiğimiz yılın Eylül ayında 5,4 milyon dolarlık bir yatırım alan Livestorm, o günden bu yana gelirlerini 8 kat artırdığını da duyurdu. Paylaşılan bilgilere göre Livestorm'un şu an için 3 bin 500'ü aşkın müşterisi bulunuyor. Bu müşteriler arasında Shopify, Honda ve Sephora gibi önemli markaların yer aldığını da ekleyelim. 

Paylaşılan bilgilere göre alınan 30 milyon dolarlık yeni yatırım ürün geliştirme sürecini hızlandırmak ve Kuzey Amerika'ya açılmak için kullanılacak. Aglaé Ventures ve Bpifrance Digital Venture liderliğinde gerçekleşen 30 milyon dolarlık B serisi yatırım turuna Raise Ventures ve IDInvest firmaları da katıldı.

30 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte Livestorm girişiminin bugüne kadar aldığı toplam yatırımın 35 milyon doları geçtiğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.