Senenin ilk yarısında azalan blockchain yatırımlarının seyri önümüzdeki sene pozitife geçebilir

Senenin ilk yarısında adet ve miktar olarak azalan blockchain yatırımlarındaki daralma halka açılmayı planlayan girişimler ile yatırımcıların daha büyük oyunculara odaklanmasından kaynaklanıyor.
Senenin ilk yarısında azalan blockchain yatırımlarının seyri önümüzdeki sene pozitife geçebilir

Blockchain yatırımları bu sene, yatırım ve anlaşmaların çok yükseldiği 2018 senesinden bile daha düşük seviyede seyretmekte. 2020 senesinin ilk yarısında global blockchain ve kripto fintech'leri yaklaşık 200 anlaşma ile 1.2 milyar $'lık yatırım tutarında kaldı - bu durum ağırlıklı olarak salgından kaynaklanan çekimser davranışla birlikte yatırımcıların daha çok belli başlı girişimlere odaklanmasından kaynaklanmakta. 2017 - 2018 döneminde bir anda fırlayan blockchain yatırımlarının sonraki dönemlerde daralma beklentisi, salgın etkisiyle birleşince böyle bir tabloya sebep olmakla birlikte yatırımcıların daha sürdürülebilir girişimlere odaklandığını da göz önünde bulundurmak gerek. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.