Massive Bio, Revo Capital liderliğinde 2,6 milyon dolar yatırım aldı

Paylaşılan bilgilere göre Massive Bio, 2,6 milyon dolarlık bir yatırım aldı. Alınan yeni yatırım ile birlikte şirketin aldığı toplam yatırım miktarı ise 6,6 milyon dolara ulaştı.
Massive Bio, Revo Capital liderliğinde 2,6 milyon dolar yatırım aldı

Biyoteknoloji üzerine odaklanan bir girişim olarak karşımıza çıkan Massive Bio'dan ve 500 Istanbul'dan aldığı yatırımdan 2016 yılının Eylül ayında sizlere bahsetmiştik. Bugün ise yeni bir haber ile karşımıza çıkan Massive Bio, yatırım aldığını duyurdu.

Paylaşılan bilgilere göre Massive Bio, 2,6 milyon dolarlık bir yatırım aldı. Alınan yeni yatırım ile birlikte şirketin aldığı toplam yatırım miktarı ise 6,6 milyon dolara ulaştı. Massive Bio, 2015 yılında Arturo Loaiza-Bonilla, Çağatay Çulcuoğlu ve Selin Kurnaz tarafından New York'ta kuruldu.

Yapılan açıklamalara göre söz konusu 2,6 milyon dolarlık yatırım turu Revo Capital liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna Revo Capital'ın haricinde Cavendish Impact Foundation (CIF) de katıldı. Alınan yatırım biyoteknoloji şirketinin ABD ve yurt dışından geliştirdiği çözüm için aldığı talebi karşılamak için kullanılacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Massive Bio kurucu ortağı ve CEO'su Selin Kurnaz, Massive Bio'nun 2015 yılında kurulduğu günden bu yana etkileyici bir büyüme yaşadığını dile getirdi. Massive Bio ekibi ve elde ettikleri başarıdan gurur duyduğunu da paylaşan Kurnaz, global olarak büyümelerinin zamanının geldiğini de paylaştı. Hatırlatmak gerekirse Massive Bio, 2016 yılında ülkemizde de faaliyet göstermeye başlamıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.