Toplulukların ihtiyaçlarını çözecek araçlar sunan bir girişim olarak karşımıza çıkan Kommunity'nin temelleri 2015 yılında atıldı. 2015 yılında yaklaşık 2 ay içinde geliştirilen Kommunity, o zamanlar yayına alınmadı ve bir süre boyunca rafa kaldırıldı.
2019 yılında ise yazılımı elden geçirilen Kommunity, aktif olarak hizmet sunmaya başladı. Emir Karşıyakalı ve Güven Atbakan tarafından kurulan Kommunity, toplamda 8 kişilik bir ekibe sahip. Etkinlik düzenleyen kurum ve kişilerin işlerini kolaylaştırmak için yola çıkan Kommunity, kullanıcılarınız ile iletişime geçmeden tutunda bilet satmaya kadar pek çok özelliği platformu üzerinden kullanıma sunuyor.
Kommunity sayesinde topluluğunuzu oluşturup etkinlikleriniz için ister RSVP ister de bilet satışı yapabiliyorsunuz. Kommunity içinde indirim kodlarına kadar destekleyen bir bilet sistemi de mevcut durumda.
Kommunity içinde 5 adete kadar topluluk oluşturma, topluluk sayfanızı kişiselleştirme, varolan Meetup topluluğunuzu içe aktarma, topluluğunuzun sosyal platformlarını ekleme, sınırsız etkinlik düzenleme, online etkinlikler düzenleme, bilet satışı, sınırsız LCV yapma, kendi bekleme listenizi oluşturma, katılımcılarınızı yönetme, organizatörlerinizin tanıtımını yapma, konuşmacı çağrısı oluşturma, topluluklarınız ve etkinlikleriniz için kartlar oluşturma, etkinliklerinizin tanıtımını yapma, topluluğunuza ve katılımcılarınıza e-posta gönderme, etkinliğinizin sunumlarını, videolarını ve fotoğraflarını paylaşma ve katılımcılarınız için anket hazırlama gibi özellikler yer alıyor.
Kommunity'nin canlı yayın özelliği üzerinde çalıştığını ve yakın zamanda bu özelliğin kullanıma sunulacağını da ekleyelim. Kullanıcılarının ilgi alanlarına göre toplulukları bulup iletişimde kalmalarını sağlayan Kommunity, 50 bini aşkın kullanıcıya sahip.
Kommunity'nin 1 yılda 1000'den fazla etkinliğe ev sahipliği yaptığını ve bu etkinliklerin arasında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Bilge Adam, Bilişim Vadisi, Teknopark İstanbul gibi kurumların yer aldığını da ekleyelim. Kısa zaman önce SaaS modele geçiş yapan Kommunity'nin en önemli rakipleri arasında Facebook ve Meetup yer alıyor.
Dünyanın neresinde olursanız olun ilgi alanınızdaki toplulukların ve kişilerin aktivitelerini takip etmek, katılmak için Kommunity'i cebinizde taşımak isteyeceğiniz bir love brand yapmak isteyen girişim, şu an için bilişim tarafında aktif olsa da ilerleyen dönemlerde eğlence, spor ve hobi gibi alanlarda da aktif olarak kullanılmak istiyor.
İlk Yorumu yazmak ister misiniz?
Yorum Yazmak için Giriş Yap