B2B lojistik girişimi Logisly, 6 milyon dolar yatırım aldı

2019 yılında Robbi Baskoro ve Roolin Njotosetiadi tarafından kurulan girişim, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.
B2B lojistik girişimi Logisly, 6 milyon dolar yatırım aldı

Endonezya merkezli ve teknoloji odaklı lojistik platformu olarak hizmet veren Logisly, göndericiler ile kamyon şirketlerini bir araya getiriyor. 2019 yılında Robbi Baskoro ve Roolin Njotosetiadi tarafından kurulan girişim, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

Girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre Logisly, A serisi yatırım turunda 6 milyon dolar yatırım aldı. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre alınan yatırım Endonezya'daki lojistiğin düzenlenmesi ve şirketin müşteri ağının büyütülmesi için kullanılacak. Alınan 6 milyon dolarlık yatırım ile birlikte sadece bir yıl önce kurulan Logisly'nin aldığı toplam yatırım ise 7 milyon dolara ulaştı.

Hatırlatmak gerekirse Logisly, geçtiğimiz yıl tohum yatırım almıştı. Söz konusu yatırım ise SeedPlus, Endonezya merkezli Convergence Ventures ve Japonya merkezli Genesia Ventures tarafından yapılmıştı. B2B olarak hizmet veren Logisly, sipariş, yönetim ve kamyonların takibi gibi konuları dijitalleştiriyor. Paylaşılan bilgilere göre Logisly'nin 6 milyon dolarlık A serisi yatırım turu Monk’s Hill Ventures liderliğinde gerçekleşti.

1000'den fazla müşteri ile çalışan Logisly, şu an için 40 bin kamyonluk bir taşıma ağına sahip durumda. Logisly'nin müşterileri arasında e-ticaret şirketleri, Fast-Moving Consumer Goods (Hızlı Tüketim Ürünleri) şirketleri, kimyasal ürünler üreten şirketler ve inşaat şirketleri bulunuyor. Son olarak Unilever, Haier, Grab, Maersk ve JD.ID büyük şirketlerin Logisly'nin müşterileri arasında yer aldıklarını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.