Ekran kayıtlarını anlık olarak yazılı veya sözlü değerlendirmenize yardımcı olan eklenti: Bubbles

Bubbles, ekranınızı anlık olarak kaydetmenizi, ekran kaydı yaparken o ekranı ister yazı ile ister verdiğiniz mikrofon izni ile sesli olarak yorumlamanızı sağlıyor.
Ekran kayıtlarını anlık olarak yazılı veya sözlü değerlendirmenize yardımcı olan eklenti: Bubbles

Covid-19 nedeniyle uzaktan çalışmayı benimseyen şirketlerin sayısı bir hayli arttı. Üstelik birçok şirket, bu sistemi kalıcı hale getirdi ve getirmeye devam ediyor. Her ne kadar uzaktan çalışmak, bazı iş grupları için sıkıntı yaratmasa da bazı zamanlarda, özellikle ekip çalışmasına yatkın iş gruplarında ufak tefek kopukluklar görülebiliyor. Aynı ofiste çalışan iki kişi için ekrandaki herhangi bir şeyi diğerine göstermek birkaç saniye sürmezken, uzaktaki kişilerin görüntülü arama, ekran paylaşımı gibi birçok farklı aşamadan geçmesi gerekiyor. 

Ekranınızı dilediğiniz gibi yorumlayıp karşı tarafla paylaşabiliyorsunuz

Gelişen teknoloji ve her gün karşılaştığımız uygulamalar, yukarıdaki paragrafta bahsedilen iletişim sorununun önüne geçmeyi hedefliyor. Bubbles da bu uygulamalardan biri. İddiasız bir ismi, sade bir tasarıma sahip olan Bubbles, ekranınızı anlık olarak kaydetmenizi, ekran kaydı yaparken o ekranı ister yazı ile ister verdiğiniz mikrofon izni ile sesli olarak yorumlamanızı sağlıyor. Bubbles'ta yaptığınız kayıtlar sorunsuz bir şekilde gerçekleşiyor ve gerçekten oldukça hızlı kaydediliyor ve karşı tarafa gönderilmeye hazır oluyor. 

3 farklı kayıt seçeneği

Uygulamayı kullanmak için yapmanız gereken tek şey ise Bubbles'ı Google Chrome uzantılar sayfasından tarayıcınıza eklemek. Daha sonra dilediğiniz zaman eklentiye tıklayarak "Record Screen" butonundan kayıt yapabiliyorsunuz. Dilerseniz "Capture Page" diyerek tüm ekranının ekran görüntüsünü alıp dilediğiniz kısımlara kendi yorumlarınızı ekleyebiliyor; isterseniz "Scroll & Capture" kısmından ekranı aşağıya kaydırarak ekran görüntüsü alıp yine aynı şekilde yorumlayabiliyorsunuz. Recent Bubbles kısmında ise daha önce kaydettiklerinizi bulabiliyorsunuz.

Bubbles, özünde basit bir uygulama gibi görünse de birçok aracı kullanarak yapacağınız işlevi tek araca indirgiyor ve bunun için herhangi bir ücret talep etmiyor. Üstelik tasarımının sadeliği de kullanım kolaylığı sağlıyor. Bubbles, özellikle iş birliği uygulamalarına ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde gerçekten hayat kurtarıyor.

Eklentiyi buradan indirebilir ve deneyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.