Bizizmir.com platformu ile İzmir'deki depremzedelere destek olabilirsiniz

Bizizmir.com adresine girdiğimizde #BizVarız İyilik Noktası Destek Paketleri seçeneği karşımıza çıkıyor.
Bizizmir.com platformu ile İzmir'deki depremzedelere destek olabilirsiniz

30 Ekim tarihinde özellikle İzmir'i etkileyen korkunç bir deprem yaşadık. İzmir'de yer alan ve depremden etkilenen pek çok yurttaşımız bulunuyor. Tüm Türkiye'den İzmir'de yardıma ihtiyaç duyan kişiler için yardım toplanıyor. Konu ile ilgili bir açıklama paylaşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yardımların Bizizmir.com üzerinden yapılabileceğini paylaştı. 

Bizizmir.com adresine girdiğimizde #BizVarız İyilik Noktası Destek Paketleri seçeneği karşımıza çıkıyor. Destek paketlerine tıkladığınızda ise "www.halkinbakkali.com" adresine yönlendiriliyorsunuz. Bu site içinde ise depremzede yurttaşlara ulaştırılmak üzere 4 farklı paket seçeneği yer alıyor.

Paketler arasında Gıda paketi, Elimi Tutar mısın Yemeği, Uyku Tulumu Paketi ve Hijyen Paketi seçenekleri bulunuyor. Gıda paketinin içinde Ayçiçek Yağı 1 lt., Pirinç 1 kg, Makarna 1 kg, Çay 1 kg, Şeker 1 kg, Un 1 kg, ve Siyah Zeytin 500 gr bulunuyor.

Elimi Tutar mısın Yemeği paketinin içinde ise Kuru Köfte ve Patates Kızartması, Mevsim Salata, Peynirli Börek, Tatlı/Meyve, Meyve Suyu 200 ml, Ekmek 50 gr, Kadınbudu Köfte, Patates Püresi, Mevsim Salata, Fırın Makarna, Tatlı/Meyve, Meyve Suyu 200 ml ve Ekmek 50 gr olmak üzere iki menü bulunuyor. 

Son olarak hijyen paketinin içinde Diş Fırçası 1 Adet, Diş Macunu (100 ml.) 1 Adet, Hijyenik Kadın Pedi (10'LU) 1 Paket, Katı Sabun 5'Lİ 60 gr. 1 Paket, Kolonya 50 ml. 1 Adet, Şampuan 500 ml. 1 Adet ve Tüp El Kremi 20 cc. 1 Adet olduğunu da ekleyelim.

Paketlerin fiyatlarına gelecek olursak Gıda paketi 75 TL, Elimi Tutar mısın Yemeği 25 TL, Uyku Tulumu Paketi 120 TL ve Hijyen Paketi ise 40 TL. Dileyen kişiler bu paketleri satın alarak depremzedelere yardımcı olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.