SPONSORLU

2021’de SEO trafiğinizi artıracağınız içerik stratejisi nasıl hazırlanır? (Online Eğitim)

Türkiye’de, SEO konusunda en etkin isimlerden biri olan Mosanta kurucusu İlyas Teker ile hazırladığımız bu online eğitimde, 2021'de Google üzerinden bol trafik alabilmeniz için gerekli stratejiler hakkında konuşacağız.
2021’de SEO trafiğinizi artıracağınız içerik stratejisi nasıl hazırlanır? (Online Eğitim)

Google üzerinden arama yapan kullanıcıların %90’ı, karşılarına çıkan sonuçları sadece ilk sayfada görüntülüyor ve ziyaret ediyor. Dolayısı ile sitenizin trafiğini artırmak, hedef kitlenize ulaşmak ve arama motoru sonuçlarında üst sıralara çıkmak için doğru SEO stratejilerini uygulamalısınız.

Türkiye’de, SEO konusunda en etkin isimlerden biri olan Mosanta kurucusu İlyas Teker ile hazırladığımız bu online eğitimde, özellikle 2021’de Google’dan trafik alabileceginiz içerik stratejisi nasıl hazırlanır, mercek altına alacağız.

İçerik türlerinden, içeriğin kalitesinin SEO trafiği üzerindeki etkilerine; içerik üretim ve tüketim rakamlarından kaliteli içerik stratejisinin nasıl olması gerektiğine kadar bir çok konunun konuşulaşacağı bu eğitimde aynı zamanda planlama, üretme, yayınlama ölçümleme ve büyük markaların ses getiren içerik örneklerine dair pek çok ilgi çekici konuyu bulacaksınız.

Online eğitimlerimizde kontenjan sınırımız olduğundan lütfen kayıt için acele edin :)

Eğitim ilginizi çekiyorsa bize [email protected] ve [email protected]'dan ulaşabilir ya da buradan kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.