Ev sahipleri ile müteahhiti bir araya getiren Atmos, 4 milyon dolar yatırım aldı

2018 yılında Austin Kahn, Matthew Rastovac ve Nicholas Donahue tarafından ABD'de kurulan Atmos, 4 milyon dolar yatırım aldı.
Ev sahipleri ile müteahhiti bir araya getiren Atmos, 4 milyon dolar yatırım aldı

Ev inşaa etme süreçlerini tamamen online dünyaya taşıyan bir girişim olarak karşımıza çıkan Atmos, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. 2018 yılında Austin Kahn, Matthew Rastovac ve Nicholas Donahue tarafından ABD'de kurulan Atmos, 4 milyon dolar yatırım aldı.

Girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre alınan yatırım ile birlikte Atmos'un şirket değerlemesi 25 milyon dolara da ulaştı. Khosla Ventures liderliğinde gerçekleşen 4 milyon dolarlık yatırım turuna Sam Altman, Dropbox'tan Adam Nash, JLL Spark ve Josh Richards'ın da içinde bulunduğu birkaç TikTok fenomeni de katıldı.

Alınan yeni yatırım ile birlikte Atmos'un bugüne kadar aldığı topla yatırı miktarının 6,1 milyon dolara ulaştığını da ekleyelim. Y Combinator mezunu da olan girişim, bir ev inşa etmek isteyen kullanıcıları, tam da bunu yapmalarına yardımcı olabilecek taşeronlarla bir araya getiriyor.

Sadece ev sahipleri ile müteahhiti bir araya getirmekle kalmayan Atmos platformunda finansman konusunda bir pazar yeri oluşturulduğunu da ekleyelim. Temelleri 2018 yılında atılan Atmos, 4 ay önce kullanıma sunuldu. Atmos CEO'su Nick Donahue tarafından paylaşılan bilgilere göre şu an için Atmos ile düzinelerce ev tasarlandı ve tasarlanan ilk ev şu an inşaat aşamasında.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.