İçerik Bulutu, içerik projelerine yatırım yapmaya hazırlanıyor

İçerik Bulutu, seçilen projelere sadece yatırım yapmakla kalmayacak, aynı zamanda mentorluk, sürdürülebilir içerik desteği, sektörel network, bilgi aktarımı ve pazarlama desteği ile ekip ve ofis desteği gibi destekler de sunacak.
İçerik Bulutu, içerik projelerine yatırım yapmaya hazırlanıyor

İçerik pazarlaması platformu İçerik Bulutu, ümit vadeden içerik projelerine destek olmaya hazırlanıyor. İçerik Bulutu, seçilen projelere sadece yatırım yapmakla kalmayacak, aynı zamanda mentorluk, sürdürülebilir içerik desteği, sektörel network, bilgi aktarımı ve pazarlama desteği ile ekip ve ofis desteği gibi destekler de sunacak.

İçerik Bulutu'nun danışmanları, YİP!’ler, yani Yıldız İçerik Projeleri için kapsamlı bir içerik pazarlaması audit raporu hazırlayacak. Bu rapor çerçevesinde mevcut içeriklerin skorlarının yanı sıra rakip ve sektör analizi de yapılacak. Tüm bu değerlendirmeler ve analizler sonucunda büyüme stratejilerini de içeren bir yol haritası ortaya çıkarılacak. Audit raporu çerçevesinde ihtiyaç duyulan içeriklerin kaliteli ve hızlı bir şekilde üretilmesi için YİP!’lere destek verecek. Kategorisinde uzman, binlerce içerik üreticisi ve profesyonel editörler, YİP!’leri güçlendirmek için çalışacak.

Mentor desteği ve finansal destek

İcerikbulutu.com kurucu ekibinin de dahil olduğu mentor ağı, deneyimlerini YİP!’ler ile paylaşacak. YİP!’lerin tanıtımı ve daha geniş kitlelere ulaşması konusunda da mentorlar destek olacak. Finansal desteğe ihtiyaç duyan YİP!’lere maddi destek paketleri sunularak büyümeleri hızlandırılacak. Finansal yatırımları doğrudan İçerik Bulutu İnternet Hizmetleri A.Ş. yapabileceği gibi Co-Investor programına dahil olan yatırım ortakları da bu süreçte yer alabilecek.

İçerik Bulutu'nun ofisinde çalışma ve toplantı imkanı

İçerik Bulutu’nun teknoloji ekibi, YİP!’lere teknik alt yapıyı iyileştirme ve yenilikçi teknolojik servisler tasarlama konusunda destek sunacak. YİP!’ler, İçerik Bulutu’nun Şişli Quasar Tower’da bulunan ofisinde çalışma ve toplantı yapma imkanı bulacak. YİP!’lere ayrıca İçerik Bulutu ekibiyle iş birliği yapma fırsatı da sunulacak.

Projeler hangi süreçlerden geçecek?

YİP destek programına başvuru kriterlerini sağlayan ve başvuru yapan projeler İçerik Bulutu ön değerlendirme aşamasından geçiyor. İlk aşamada içerik pazarlaması profesyonelleri, gelişmiş SEO araçları ile proje hedefleri tespit edilecek. Ardından gelir modeli, rekabet analizleri, sektörel ihtiyaç analizleri yapılarak YİP Adayları belirlenecek. Ön değerlendirme ve ölçümleme süreçlerinden başarı ile son aşamaya kalan projeler artık YİP adayı olarak duyurulacak.

Adaylar projeleri için mentorların ve yatırımcı adaylarının karşına çıkmak için sunum hazırlıklarına başlayacaklar. YİP adayları tarafından projelerinin sunulacağı değerlendirme kurulu toplantısında YİP mentorları ile birebir iletişim halinde soru- cevap bölümleri düzenlenecek. Sunumların ardından değerlendirme ve onay oylaması yapılarak yılın YİP’leri belirlenecek. İçerik Bulutu İçerik Yatırım Desteği’ne buradan başvuru yapabilir; gerekli bilgilere ise buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.