Webrazzi Summit 2020 başlıyor: Online networking alanı şimdiden açıldı!

Webrazzi Summit 2020, yarın başlayacak olsa da online networking şu anda konferansımıza kayıt yaptıran herkes için açık.
Webrazzi Summit 2020 başlıyor: Online networking alanı şimdiden açıldı!

Türkiye'nin en etkili internet konferansının başlamasına 1 gün kaldı. Webrazzi Summit 2020, 21 ve 22 Ekim tarihlerinde tıpkı Webrazzi Dijital ve Webrazzi Developer gibi networking ve daha bir sürü özellikle birlikte online olarak gerçekleşecek. Konferansımızda perakendenin dijital dönüşümünden, e-ihracata, mobilden, yapay zekaya ve yatırım ekosistemine dair birçok konu, Türkiye ve dünyadan alanında uzman konuşmacılarla beraber mercek altına alınacak.

Pandemi süreci hayatımızda önemli bir dönüm noktası oldu. Bu dönemde, iş dünyasına dair birçok şey dijitale kayarken, şirketler uzaktan çalışma yöntemini tercih etmeye başladı; hatta birçok şirket bu yöntemi kalıcı hale getirdi. Covid-19 ile hayatımıza giren en önemli kavramlardan biri de "online etkinlikler" diyebiliriz.

Webrazzi Summit 2020'yi de bu kapsamda, Webrazzi Dijital ve Webrazzi Developer konferanslarımızda olduğu gibi online olarak gerçekleştiriyoruz. Ancak Webrazzi Summit 2020 deneyiminin fiziksel bir konferanstan farklı olmayacağını da belirtelim.

Online networking alanı şimdiden açıldı

Webrazzi'nin konferans katılımcılarına sunduğu dikkat çeken özelliklerden biri de online networking. Bu özellike ile tıpkı fiziksel bir konferanstaymış gibi dilediğiniz konferans katılımcısıyla iletişim kurabilecek; böylelikle iş ağlarınızı genişletebileceksiniz. İlk olarak 10 Haziran'da gerçekleşen Webrazzi Dijital'de yayına aldığımız online networking aracımızı tamamen kendi ekibimizin tasarladığının da altını çizelim.

Webrazzi Summit 2020, yarın başlayacak olsa da online networking şu anda konferansımıza kayıt yaptıran herkes için açık. Dilerseniz size mail ile gönderilen linke tıklayarak konferans gününü beklemeden online networking yapabilirsiniz.

Webrazzi Summit 2020'nin konferans programına ve konuşmacılarına buradan bakabilir; henüz bilet almadıysanız buradan bilet alabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsor

Altın Sponsorlar

 

Gümüş Sponsorlar

    

İletişim Sponsoru

Destekleyenler

   

Tercüme Sponsoru

Startup Lounge İş Ortakları

 

Medya Sponsorları

    

   

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.