SPONSORLU

MMA Global Business Impact Index'te Türk şirketler lider

Teknoloji ve pazarlama sektörlerini birleştiren ilk ve tek global Mobil Pazarlama endeksi MMA Smarties - Business Impact Index bu sene de yılın en iyi teknoloji sağlayıcılarını, en iyi reklam verenlerini ve en iyi ajanslarını açıkladı.
MMA Global Business Impact Index'te Türk şirketler lider

Mobil öncelikli kampanyalarla en yüksek iş etkisini yaratan Marka, Reklamveren, Ajans ve Teknoloji Sağlayıcılarını hem global hem de bölgesel ölçekte derecelendiren WARC BII - Business Impact Index, “teknoloji sağlayıcı” alanında Global, EMEA ve Avrupa’da ilk 10’a girmeyi hak eden şirketleri açıkladı!

2019 MMA Smarties ödül töreninde; 4 gümüş, 4 altın, 1 bronz Smarties ile yılın en iyi teknoloji sağlayıcısı seçilen 4PLAY Mobile Creative People; The Smarties Business Impact Index listesinde en önde!

Mobil ürün dünyasında 13 yıldır yerini koruyan 4PLAY Mobile Creative People, sektöre kazandırdığı inovatif chatbot ürünleriyle birçok yabancı firmayı geride bırakarak Türkiye’yi liderliğe taşıdı. Hem Europe hem de EMEA’da açık ara birincilikle ödüllendirilen 4PLAY, Global’de güçlü rakiplerinin arasında üçüncü olarak büyük bir başarıya imza attı!

Başarılarını her fırsatta oturmuş şirket kültürlerine ve genç dinamik kadrosuna bağlayan şirket sahibi Refik Çağlayan, 4PLAY MOBILE CREATIVE PEOPLE bünyesinde sürdürülebilir ürünler üretmeyi alışkanlık haline getiren altyapıları sayesinde, dünyaya yayılan bir organizasyon olmayı hedeflediklerini söyledi.

Analitik ve yaratıcı zekayı birleştirerek 20 milyondan fazla insanın günlük hayatına dokunan lider 4PLAY’in geçen sene kazandığı ödüller şu şekilde;

4PLAY Mobile Creative People

Enabling Technology Company Turkey / ALTIN

alt tarafı Bi Sohbet

Anonim sohbet etmeyi kolaylaştıran chatbot

  • Messaging Turkey / ALTIN
  • Messaging EMEA / GÜMÜŞ
  • Social Impact Turkey / GÜMÜŞ
  • Social Impact EMEA / GÜMÜŞ

Kim 1 GB İster, Eğlencenin Yeni Yolu

Cevaplanan sorularla bilgi birikimini ödüle çeviren yarışma chatbotu

  • Messaging EMEA / ALTIN
  • Mobile Social Turkey / ALTIN
  • Messaging Turkey / GÜMÜŞ

Türkiye’nin Yarışması, Kazan Kazan

Türk halkı davranışlarını baz alan sorularıyla internet kazandıran yarışma chatbotu.

  • Messaging Turkey / Bronz

2019 MMA Business Impact Index'in detayları için; https://bit.ly/37gySqR

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.