Bulut tabanlı siber esneklik girişimi Accurics, 20 milyon dolar yatırım aldı

Bulut tabanlı siber esneklik girişimi Accurics, Intel Capital ve Clearsky'ın liderliği üstlendiği A Serisi yatırım turunda 20 milyon dolar yatırım aldı.
Bulut tabanlı siber esneklik girişimi Accurics, 20 milyon dolar yatırım aldı

Bulut tabanlı siber esneklik girişimi Accurics, Intel Capital ve Clearsky'ın liderliği üstlendiği A Serisi yatırım turunda 20 milyon dolar yatırım aldı. Yeni yatırım Accurics'in pazar ivmesini destekleyecek ve şirketin bulut yerel altyapısını kendi kendine iyileştiren teknolojiyi geliştirmeye devam etmesine yardımcı olacak.

İş dünyasının ihtiyaç duyduğu verilerin gizliliği, bütünlüğü ve erişilebilirliğinin korunmasındaki risklerin yönetimi ile ilgilenen siber esneklik kavramı aslında Accurics'in temel işlevini oluşturuyor. Daha fazla işletme bulut kullanımını benimsedikçe, siber esneklik giderek daha kritik hale geliyor. Şu anda yürürlükte olan manuel yaklaşımlar, yüksek değişim hızına ayak uyduramıyor.

Accurics, altyapı tedarik edilmeden önce riskleri programlı olarak algılayan ve azaltan, yetkili veya kötü niyetli kullanıcıların değişikliklerine karşı çalışma zamanında altyapıyı izleyen ve çeşitli riskleri programlı olarak azaltan teknolojiyle zorlukların üstesinden geliyor. Accurics, geliştirme yaşam döngüsü boyunca güvenliği kodlayarak bulut yerel altyapısını kendi kendine iyileştiriyor.

Accurics, bulut altyapısını sağlamadan önce kod tabanlarında yanlış yapılandırmaları, ihlalleri ve daha fazlasını azaltmak için algoritmalar kullanan Terrascan gibi araçlarla bu zorluğun üstesinden geldiğini iddia ediyor. Accurics, politika ihlallerini ve olası ihlal yollarını tespit etmek ve düzeltmek için Terraform, Kubernetes YAML ve OpenFaaS YAML dahil olmak üzere altyapıyı kod olarak tarıyor. Platform, çalışma zamanında Amazon Web Services, Azure ve Google Cloud Platform ortamlarında dağıtılan bulut uygulamalarındaki değişiklikleri belirleyebiliyor ve riski değerlendirebiliyor.

Accurics'in aldığı yatırım, ekibi genişletmek ve şirketin hizmet verdiği kullanıcı sayısını artırmak için kullanılacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.