Apple yeni HomePod Mini'yi tanıttı

Beyaz ve Uzay Grisi renkleriyle kullanıma sunulan HomePod Mini, 99 dolardan alıcılarla buluşacak. HomePod Mini 6 Kasım tarihinde siparişe açılacak ve teslimat ise 16 Kasım'dan itibaren başlayacak.
Apple yeni HomePod Mini'yi tanıttı

Türkiye İş Bankası‘‘nın katkılarıyla aktardığımız Apple High Speed etkinliğinde yeni HomePod Mini duyuruldu. Yeni HomePod Mini akustik performansını üst seviyeye çıkaran bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. Hoparlörlerin cızırtı hissiyatını en aza indirgeyen Homepod Mini,ister evde ister farklı ortamlarda ses kalitesini aynı seviyede tutumaya özen gösteriyor. 

Apple s5 çip ile çalışan HomePod Mini, computational audio teknolojisinden de faydalanıyor. Bu arada eğer evde 2 farklı HomePod Mini bulundurursanız, stereo pair özelliğiyle cihazların otomatik olarak eşleşme ile Stereo kullanıma geçeceğini belirtelim. 

iPhone ile entegre bir biçimde çalışan HomePod Mini, iPhone yakındayken bildirim gönderebiliyor. HomePod Mini'nin Apple Music ve Apple Podcast'in yanı sıra Amazon'un farklı platformlarını da desteklediğini belirtmekte fayda var. 

Siri destekli Homepod Mini, yapay zeka özellikleriyle dikkat çekiyor. Evdeki tüm sakinlerin seslerini tanıyan cihaz, her birine ayrı bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Her bir kullanıcının favorilerini bildiği gibi, hava durumunu bildiriyor ve soruları yanıtlıyor. 

Ayrıca Siri'yi kullanarak Homepod Mini üzerinden telefonunuzdaki Mesajlaşma, Find my iPhone, Takvim ve Hatırlatıcılar gibi farklı uygulamalara erişebileceğinizi de ekleyelim. Buna Carplay de dahil.

İntercom sayesinde ise iPad, Apple Watch, Airpod dahil olmak üzere üm Apple cihazlarında uyum ile çalışan HomePod Mini, Carplay'e bile entegre olabiliyor. Böylece aileler, mekan bağımsız biçimde birbirlerine sesli mesaj bırakıp, cevapları da anlık olarak alabiliyorlar. Homepod Mini, kendisine sesli mesaj bırakıldığında bağlı olduğu iPhone'a bildirim gönderebiliyor. 

Ayrıca Home uygulaması ile eşleşen Homepod Mini, kullanıcılarına akıllı ev deneyimi yaşatıyor. Böylece cihaza verilen bir komut ile ışıkları kısmak, evin sıcaklığını değiştirmek  ve sabah uyanınca perdeyi açmak gibi evdeki bazı görevler otomatik olarak yerine getiriliyor. 

Beyaz ve Uzay Grisi renkleriyle kullanıma sunulan Homepod Mini, 99 dolardan alıcılarla buluşacak. Homepod Mini 6 Kasım tarihinde siparişe açılacak ve teslimat ise 16 Kasım'dan itibaren başlayacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.