Tasarımı ile dikkatleri çeken akıllı saat: Oppo Watch incelemesi

Bugün Oppo markasının ilk akıllı saati olan Oppo Watch modeline yakından bakıyoruz. 

Geçtiğimiz Ağustos ayında orta segment için iddialı bir alternatif olarak karşımıza çıkan Oppo A91 modelinin incelemesini sizlerle paylaşmıştık. Bugün ise Oppo markasının ilk akıllı saati olan Oppo Watch modeline yakından bakacağız. 

46 ve 41 mm olmak üzere iki farklı boyut seçeneği sunan Oppo Watch, altın ve siyah renk seçeneklerine sahip. 11,4 mm kalınlığında ve 45,5 gram ağırlığında olan Oppo Watch, 5ATM basınca kadar suya karşı da dayanıklı. Tasarım anlamında Apple Watch modellerini andıran Oppo Watch, kıvırlı bir ekrana sahip.

Sağ tarafında hoparlöre, sol tarafında ise iki adet tuşa sahip olan Oppo Watch, değiştirilebilir kayışlara sahip. Fakat tıpkı Apple Watch gibi özel bir kayış sistemine sahip olan Oppo Watch, 22 mm'lik standart saat kayışları ile kullanılamıyor. 1,91 inç büyüklüğünde Amoled bir ekran kullanan Oppo Watch'ın ekran gövde oranı ise yüzde 64,7.

Gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon Wear 3100 işlemcisinden alan Oppo Watch, 1 GB RAM ve 8 GB dahili depolama sunuyor. Genel olarak Oppo Watch modelinin akıcı bir performans sunduğunu söyleyebiliriz. Google'ın akıllı saatler için geliştirdiği Wear OS işletim sistemini kullanan Oppo Watch, uygulama ve saat yüzü desteklerine de sahip.

GPS, kalp atış hızı sensörü, Bluetooth 4,2, spor ve uyku takibi gibi özellikler sunan Oppo Watch, 430 mAh büyüklüğünde bir batarya ile geliyor. Oldukça başarılı bir hızlı şarj desteğine de sahip olan Oppo Watch modelinin ülkemizdeki satış fiyatı ise 2 bin 299 TL.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.