Apple, sessiz sedasız bir şekilde Bose, Sonos ve Logitech'in ses odaklı ürünlerini mağazalarından kaldırdı

Satışı sonlandırılan ürünler arasında Bose'un aktif gürültü önleme özelliğine sahip üst segment kulaklıkları ve Logtech Ultimate Ears Megaboom hoparlörleri gibi önemli ürünler bulunuyor.
Apple, sessiz sedasız bir şekilde Bose, Sonos ve Logitech'in ses odaklı ürünlerini mağazalarından kaldırdı

2016 yılında tanıttığı AirPods modeli ile birlikte büyük bir başarı yakalayan Apple, bu başarısını üst segment kulaklık modellerine de taşımayı hedefliyor. Uzun zamandır kulak üstü premium bir kulaklık modeli tanıtacağı konuşulan Apple, bugün oldukça ilginç bir hamle ile karşımıza çıktı.

Bildiğiniz gibi Apple, kendi mağazasında Bose, Sonos ve Logitech gibi markaların hoparlör ve kulaklık ürünlerinin satışını gerçekleştiriyordu. Bugün paylaşılan bilgilere göre Apple, mağazasından Bose, Sonos ve Logitech markasının ürünlerini sessiz sedasız bir şekilde kaldırdı.

Satışı sonlandırılan ürünler arasında Bose'un aktif gürültü önleme özelliğine sahip üst segment kulaklıkları ve Logtech Ultimate Ears Megaboom hoparlörleri gibi önemli ürünler bulunuyor. Apple, Bloomberg'ün haberine göre geçtiğimiz Eylül ayının sonunda söz konusu ürünleri hem online hem de fiziksel mağazalarından kaldırdı. Söz konusu ürünlerin henüz Apple'ın ülkemizdeki online mağazasından kaldırılmadıklarını da ekleyelim.

Konuyla ilgili kısa açıklamalar paylaşan Bose ve Logitech ise hoparlör ve kulaklık ürünlerinin bundan sonra Apple mağazalarında satılmayacağını duyurdular. Yukarıda da belirttiğimiz üzere Apple'ın uzun zamandır üst düzey bir hoparlör ve kulaklık modeli üzerinde çalıştığı ile ilgili bilgiler karşımıza çıkıyordu.

Bose, Sonos ve Logitech markalarının ürünlerinin Apple mağazalarından kaldırılması bu bilgileri doğrular nitelikte bir hamle oldu. Apple'ın 13 Ekim tarihinde gerçekleşecek "High Speed" etkinliğinde iPhone 12'yi tanıtabileceğini sizlere dün aktarmıştık.

Etkinlikte iPhone 12 ailesi ile birlikte Apple'ın üst düzey kulak üstü kulaklığı ve HomePod hoparlörünün yeni versiyonunun karşımıza çıkması da sürpriz olmayacaktır. 13 Ekim saat 20.00'de gerçekleşecek etkinlik ile ilgili tüm detayları her zaman olduğu gibi anlık olarak sizlere aktaracağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.