Mercedes-Benz eScooter modelinin detayları paylaşıldı

Bugün elektrikli scooter modeli ile ilgili yeni bir video yayınlayan Mercedes-Benz, Mercedes-Benz eScooter ile ilgili detayları paylaştı.
Mercedes-Benz eScooter modelinin detayları paylaşıldı

Elektrikli scooter üreticisi Micro ile iş birliğine giden Mercedes-Benz'in 2019 Frankfurt Motor Show'da elektrikli scooterını tanıttığını ve Mercedes-Benz eScooter isimli modelin 2020 yılında satışa sunulması beklendiğini geçtiğimiz Eylül ayında sizlere aktarmıştık.

Bugün elektrikli scooter modeli ile ilgili yeni bir video yayınlayan Mercedes-Benz, Mercedes-Benz eScooter ile ilgili detayları paylaştı. Mercedes tarafından paylaşılan bilgilere göre 250 Watt gücünde bir motora sahip olacak olan Mercedes-Benz eScooter modelinin ağırlığı ise 13,5 kg.

Mercedes-Benz eScooter modelinin maksimum hızı ise saatte 20 km. 36v 7.8 Ah batarya ile gelen Mercedes-Benz eScooter, kullanıcısının ağırlığı ve yol durumuna bağlı olarak ortalama 25 km'lik bir menzil sunuyor. Mercedes-Benz eScooter'ın 3,5 saat içinde tamamen şarj olabildiğini de ekleyelim.

Düz olmayan yollarda daha rahat bir sürüş sunması adına süspansiyon desteğine de sahip olan Mercedes-Benz eScooter, katlanabilir bir tasarıma sahip. Üzerinde bir ekran da bulunduran eScooter, bu ekran üzerinden hız, batarya ve sürüş modlarının daha rahat bir şekilde takip edilmesini sağlıyor. Mercedes-Benz eScooter'ın mobil uygulama desteği sunduğunu da ekleyelim.

Mercedes-Benz ve Micro Mobility Systems tarafından üretilen Mercedes-Benz eScooter modelinin fiyatı ve ne zaman satışa sunulacağı ile ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.