Bundle, iOS 14 güncellemesiyle yeni Widget’larını yayına aldı

Bundle iOS14 yenilikleri kapsamınday yayına aldığı yeni Widget’ları tanıttı. Bundle, ana ekrana gelen üç ayrı Widget ile kullanıcıların uygulamaya erişimini kolaylaştırıyor.
Bundle, iOS 14 güncellemesiyle yeni Widget’larını yayına aldı

Haziran ayında 3.0 sürümünü yayına alan Bundle, iOS14 Widget’ı sayesinde boyut ve şekli kullanıcıların isteğine göre ayarlanabilen Bundle Widget’ları ana ekrana taşınıyor. Yeni Bundle Widget'ları ile kullanıcı arayüzü yepyeni bir görünüm kazanırken, detaylı bir haber okuma deneyimini de hızlıca sunuluyor.  

Aylık 1 milyonu aşan aktif kullanıcıya sahip olan haber uygulaması Bundle, ana ekrana gelen üç ayrı Widget sayesinde uygulamaya erişimi kolaylaştırıyor:

  • Popüler haberler: Okuyucuların en çok ilgi gösterdiği içerikler
  • Bildirimler: Günün önemli gelişmeleri
  • Hot Bundle: Günün keyifli okuması

Geçtiğimiz dönemde sadece Premium abonelere sunulan günlük hava durumu tahminleri ile piyasa açılış ve kapanış değerleri artık daha da kullanışlı bir formda okuyucuların karşısına çıkıyor. 

Günlük 300 bin okunma sayısına ulaşan Hava Durumu ve Finans eklentileriyle 250 bin kişinin hava durumu tahminlerini bildirim olarak almayı tercih ettiğini söyleyelim. Bundle'ın açıklamasına göre 50 bin kişi ise borsa endekslerinin yanı sıra kripto paraların değerlerini anlık takip ediyor.

Bundle'ın en sevilen özelliği, ‘Daily Bundle’ bu versiyonda da yerini koruyor. Günün öne çıkan haberlerini ve popüler başlıklarını derleyen Daily Bundle, kullanıcılara gün sonunda bildirim olarak iletiliyor. Daily Bundle'ın kullanıcıların ilgi alanlarına göre kişiselleştirilmiş haberleri de içerdiğini belirtmekte fayda var. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.