Vodafone Türkiye’nin yeni CEO’su Alex Froment-Curtil oldu

Bugün paylaşılan bilgilere göre Vodafone Türkiye'nin CEO'su değişiyor. Vodafone Türkiye’nin yeni CEO’su Alex Froment-Curtil oldu.
Vodafone Türkiye’nin yeni CEO’su Alex Froment-Curtil oldu

2016 yılının Aralık ayında Vodafone Türkiye'nin yeni CEO'sunun Colman Deegan olduğunu sizlere aktarmıştık. Bugün paylaşılan bilgilere göre ise Vodafone Türkiye'nin CEO'su değişiyor. Vodafone Türkiye’nin yeni CEO’su Alex Froment-Curtil oldu.

Paylaşılan bilgilere göre 2018 yılından bu yana Vodafone Mısır CEO’su olarak görev yapmakta olan Alex Froment-Curtil, Vodafone Türkiye CEO görevini 1 Kasım 2020 itibariyle Colman Deegan’dan devralacak. 4 yıldır Vodafone Türkiye CEO’su olarak görev yapmakta olan Colman Deegan ise Vodafone İspanya CEO’su olarak yeni görevine başlayacak.

Alex Froment-Curti

2003 yılından bu yana Vodafone Grubu, Vodafone Malta ve Vodafone Macaristan’da üst düzey rollerde yer alan Froment-Curtil, 2016-2018 yılları arasında Vodafone Macaristan CEO’luğu görevini yürüttü. 2018 yılından bu yana ise yukarıda da belirttiğimiz üzere Vodafone Mısır’ın CEO’su olarak görev yapmaktaydı.

Türkiye’deki yatırımlarının 15. yılını kutlayacak olan Vodafone Türkiye’ye katılmaktan ötürü çok mutlu olduğunu dile getiren Vodafone Türkiye’nin yeni CEO’su Alex Froment-Curtil, Vodafone Türkiye'nin yıllar boyunca imza attığı büyük başarılar ve son dönemde teknoloji iletişim şirketi olma yolunda gerçekleştirdiği önemli dönüşüm ile beraber, topluma sunduğu kritik dijital hizmetlerle herkes için kesintisiz iletişim sağlamada merkezi bir role sahip olduğunu da dile getirdi.

Vodafone Türkiye’deki ekipten ve son 4 yılda birlikte başardıklarından çok gurur duyduğunu paylaşan Colman Deegan, bu başarıların içerisinde dijitalleşme vizyonları çerçevesinde tüm dijital kanallarında aylık 16 milyon kullanıcı, “Vodafone Yanımda” ve “TOBi” gibi uygulamalar ile 600 milyondan fazla etkileşim gerçekleşmesinin yer aldığını da hatırlattı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.