Taşımacılığa odaklanan gelal, hizmet ağına evcil hayvan taşımasını da ekledi

Paylaşılan bilgilere göre gelal servisi sayesinde kedi, köpek ve kuş gibi evcil hayvanlar artık sağlıklı koşullarda taşınabilecek
Taşımacılığa odaklanan gelal, hizmet ağına evcil hayvan taşımasını da ekledi

Kargolarınızı aynı yöne giden taşımacılarla buluşturan bir servis olarak karşımıza çıkan gelal'dan ik olarak geçtiğimiz Temmuz ayında sizlere bahsetmiştik. Kargo, kurye ve nakliye hizmetlerini tek bir platformda buluşturan gelal, hizmet ağına evcil hayvan taşımasını da ekledi.

Paylaşılan bilgilere göre gelal servisi sayesinde kedi, köpek ve kuş gibi evcil hayvanlar artık sağlıklı koşullarda taşınabilecek. gelal'ın hayvan dostu çözümü sayesinde evcil hayvanlarınız İstanbul, Ankara, Bursa ve İzmir içinde gideceği yere dakikalar içinde teslim edilebiliyor.

Şehirler arası seyahati de mümkün hale getiren gelal ile kedi, köpek ve kuş gibi evcil hayvanlar, aracın arka koltuğunda taşıma kurallarına uygun olarak tek başına taşınıyor. Uygulamanın yakın zamanda birçok şehir içinde de faaliyet göstermesi bekleniyor.

Uygulama ekranında diğer taşıma seçeneklerinin yanına yeni bir sekme olarak “evcil hayvan” sekmesi eklendi. Evcil hayvanın alınacağı ve teslim edileceği adres bilgileri girildiğinde kedi, köpek ve kuş seçenekleri karşımıza çıkıyor. Aynı türden en fazla 3 hayvanın aynı anda taşınabildiğini de belirtelim.

Hemen gelal” ya da “Geçerken gelal” tarifelerinden size uygun olanı seçerek dilediğiniz saatte evcil hayvanınızın belirttiğiniz adresten alınmasını sağlayabilirsiniz. Kısacası uygulama sayesinde evcil hayvanınızı seyahat edeceği araca teslim etmek için başka bir adrese gitmeniz gerekmiyor.

Şehirler arası evcil hayvan taşımanın çoğu zaman hayvanseverlerin istediği özelliklere sahip olmadığını dile getiren gelal kurucu ortağı Ali Akdeniz, hayvan dostu bir uygulama olarak onların seyahatini konforlu hale getirmek istediklerini paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.