SPONSORLU

160’tan fazla ülkenin en iyi bankası Türkiye’nin Akbank’ı

Ülkemizde bir ilki gerçekleştirdik ve Euromoney tarafından "Gelişmekte Olan Piyasaların En İyi Bankası" seçildik.
160’tan fazla ülkenin en iyi bankası Türkiye’nin Akbank’ı

Akbank, dünyanın en saygın finans yayın gruplarından Euromoney’nin "Awards for Excellence 2020 - Mükemmellik Ödülleri 2020" kapsamında, küresel bankacılık çevrelerinde büyük önem verilen “Best Bank in the Emerging Markets – Gelişmekte Olan Piyasaların En İyi Bankası” unvanını aldı.

Euromoney tarafından 14. defa ‘Türkiye’nin En İyi Bankası’ unvanına layık görüldükten sonra, şimdi de dünyadaki ülkelerin 160’tan fazlasını, dünya nüfusunun ise neredeyse %85’ini temsil eden bir coğrafyanın en iyi bankası olan Akbank, Türk bankacılık sektöründe bir ilki gerçekleştirdi.

Yenilikçi anlayışı ile geleceğin bankacılığını inşa etmeyi hedefleyen Akbank, Türkiye’yi geleceğe taşıyacak öncü banka olma vizyonu ile kapsamlı yatırımlar yapıyor. İnovasyon sürecine tüm çalışanlarını dahil ederken, dinamik, şeffaf, değişimi kucaklayan bir kurumsal kültür ortaya koyuyor. İnovasyon çalışmalarının merkezinde yer alan Akbank LAB öncülüğünde, makine öğrenmesi, yapay zeka, büyük veri ve blockchain gibi dünyaya yön veren teknolojilerden faydalanarak müşterilerine kusursuz hizmet sunmak için yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor.

Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.