SPONSORLU

Araç Kiralama Sektörünün Hızlı Oyuncusu: Yolcu360

“Araç Kiralamak Ne Kolaymış” dedirtmek için 2015 yılında girişimci Umut Yıldırım tarafından Silikon Vadisi’nde kurulan Yolcu360, araç kiralamak isteyen misafirlerine en uygun aracı hızlı ve kolay seçme fırsatı sunuyor.
Araç Kiralama Sektörünün Hızlı Oyuncusu: Yolcu360

Yolcu360.com, misafirlerine “Araç kiralamak ne kolaymış!” dedirtmek için 2015 yılında girişimci Umut Yıldırım tarafından Silikon Vadisi’nde kurulmuş bir marka. Kuruluşundan kısa bir süre sonra da hikayeye Türkiye’den devam etme kararı alınmış. Geniş portföyü ve karşılaştırmalı çözümleriyle ziyaretçilerine istedikleri aracı hızlı ve kolay kiralama hizmeti sunan Yolcu360, beşinci yılında araç kiralama sektörünün en önemli oyunculardan biri haline geldi. Odağına misafir mutluluğunu alan markanın site trafiği yıllık 20 milyon kişiye ulaştı. Şu sıralar global internet ölçme ve karşılaştırma sitesi Similarweb.com araç kiralama kategorisi sıralamasında dünyada 18’inci, Türkiye’de ise ilk sıraya yerleşti.

Ülkemiz araç kiralama sektöründe 100’e yakın iş ortağı ile 2 bin civarındaki lokasyonda 100 bin araçlık bir ekosistemi yöneten platformun perde arkasında ise Silikon Vadisi’nden Türkiye’ye, Türkiye’den tekrar dünyaya uzanan güçlü bir ekibin başarı hikayesi var. Türkiye’de 3 milyar TL’lik bir pazarda faaliyet gösteren Yolcu360’ın amacı, 100 milyar dolarlık dünya pazarında kolay, ulaşılabilir, güvenilir bir araç kiralama platformu olmak. Hali hazırda dünyanın en büyük seyahat platformları ile iş birliği içinde olan Yolcu360, çok yakında misafirlerine ABD ve Çin dahil olmak üzere tüm dünyada 35 bine yakın lokasyonda araç kiralama hizmeti sunacak.

‘Misafir Mutluluğu’ Odaklı

Araç kiralama sektörünün 7/24 açık pazaryeri olarak faaliyet gösteren Yolcu360, kendini “Misafir Mutluluk Saplantılı Bir Firma” olarak tanımlıyor. Hayata geçirdiği her kampanyayı ve sistemine eklediği her yeni özelliği misafir beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda uygulamaya alan marka, bunun için yüksek teknoloji ile donatılmış bir altyapıya sahip. Günlük ve aylık araç kiralama hizmeti sunan Yolcu360’ın misafir deneyimini mükemmelleştirmesinin arkasında Silikon Vadisi kültüründen beslenen bir ekibin 7/24 desteği yer alıyor. Yolcu360, sadece misafirleri için değil, iş ortakları, acenteleri, tedarikçileri ve tüm sektör için de araç kiralamayı hızlandıran ve kolaylaştıran çözümler sunuyor. 

İnovasyon Kültürü Hakim

İş yapış yöntemlerini şekillendirerek Yolcu360’ın beş sene içerisinde sektör lideri konumuna gelmesinde Silikon Vadisi’nin büyük etkisi bulunuyor. Markayı yaratan ekibin sahip olduğu inovasyon deneyimi, işe bakış açısında ve ortaya çıkan çözümlerde kilit bir rol üstleniyor. Startup’lar için en önemli konuların iyi bir planlama ve vizyon geliştirme olduğu günümüzde Yolcu360.com, yenilikçi bir iş kültürü ve ilerici vizyonu ışığında tasarlanan iş planlarıyla hizmetlerini güçlendiriyor.

Koşulsuz İptal ve Ücret İade Garantisi

Yolcu360 internet sitesi ve mobil uygulamasına giren kullanıcılar, binlerce marka ve model arasından karşılaştırma yaparak en uygun fiyat garantisi ile istedikleri aracı kiralayabiliyor. Kiralanan aracı seçilen lokasyon ve tarihte misafirine teslim eden Yolcu360, eğer talep edilirse koşulsuz rezervasyon iptali ve tam ücret iade garantisi veriyor.

Araç kiralamada güvenilir bir yol arkadaşı olan Yolcu360 ile yol hikayenizi başlatmak için www.yolcu360.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.