Standart 3D yazıcıların çok renkli baskılar yapmasını sağlayan Co Print, Arıkovanı kampanyasına başladı

3D yazıcıların çoğu tek baskı ucuna sahip olmaları nedeniyle sadece tek renk malzeme ile üretim yapabiliyor. Yerli bir girişim olarak karşımıza çıkan Co Print ise bu durumu değiştirmeyi hedefliyor.
Standart 3D yazıcıların çok renkli baskılar yapmasını sağlayan Co Print, Arıkovanı kampanyasına başladı

Herhangi bir masaüstü (FDM) 3D yazıcının yeteneklerini artıran bir 3D Yazıcı ekipmanı olarak karşımıza çıkan Co Print, Arıkovanı kampanyasına başladı. 60 bin TL destek toplama hedefi ile Arıkovanı'nda yola çıkan Co Print, kısa süre içinde 2 bin 500 TL toplamayı da başardı.

3D yazıcıların çoğu tek baskı ucuna sahip olmaları nedeniyle sadece tek renk malzeme ile üretim yapabiliyor. Yerli bir girişim olarak karşımıza çıkan Co Print ise bu durumu değiştirmeyi hedefliyor. 3D Yazıcıların tek baskıda 4 farklı filamenti bir arada kullanabilmesini sağlayan Co Print, bu sayede sıradan bir 3D Yazıcıyı çok renkli ve malzemeli 3D baskı yapma yeteneği kazandırıyor.

Piyasadaki benzer ürün ve yöntemlerden daha uygun fiyatlı olan Co Print, 3D Yazıcılara giren filamenti, bilgisayarda tasarlanan renkli modelin ihtiyacına göre otomatik olarak değiştiriyor ve bu sayede 3D yazıcıların çok renkli ve çok malzemeli nesneleri tek baskıda üretmesine olanak tanıyor.

Kısacası Co Print sayesinde sadece çok renkli değil aynı zamanda farklı özelliklere sahip filamentleri de (çözünebilir, bakır, ahşap, karbon fiber katkılı filamentler vs.) bir arada kullanabilirsiniz. Co Print'e 2 bin 199 TL karşılığında sahip olabileceğinizi ve ürünün ilk gönderimlerinin önümüzdeki Aralık ayında gerçekleşeceğinizi de ekleyelim.

Kolay kurulumlu ve ek bir donanım gerektirmeyen Co Print’in en büyük avantajı ise neredeyse bütün Masaüstü 3D Yazıcılarla birlikte çalışabilmesi. Fatih Kazım Duymaz ve Hüseyin Özen tarafından kurulan Co Print'in gelecek hedefi ise Türkiye'deki 3D Yazıcı ekosistemini geliştirmeye katkı sağlamak ve global pazara teknolojilerinin ihracatını yapmak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.