Kullandıkça-Öde Modelli Sigortalar [Rapor]

Kişiselleştirmeden bahsettiğimiz son dönemle birlikte kullanıma göre içerikler de önem kazanmaya başladı. Salgınla birlikte öne çıkan kullanıma dayanan sigortalar için hazırladığımız raporu keyifle okumanızı dileriz.
Kullandıkça-Öde Modelli Sigortalar [Rapor]

Kullanıma yönelik ücretlendirme, müşterilerin birçok sektörde olmasını istediği özelliklerden. Bazı örneklerini telekomünikasyonda gördüğümüz kullandıkça-öde modeli senelik ödemelere dayanan sektörlerde de görülmeye başlandı. Sigorta sektörü için öncelikli olarak gig ekonomisi için uygulanmasına sıcak bakılan kullandıkça-öde sigortalar, salgın ile araç sigortaları başta olmak üzere konuşulmaya ve uygulanmaya başlandı.

Kişiselleştirme ile birlikte kullanıma yönelik ücretlendirme üzerinden çalışan bu modeldeki sigorta poliçelerinin salgın etkisiyle birlikte daha yaygınlaşması bekleniyor. Türkiye’de global örneklerle kıyasla henüz tam olarak sık rastlamadığımız bu modelin sigorta şirketlerinin maliyetlerini olumlu etkilemesi beklenirken müşteri tercihinin de bu yönde geliştiği söylenmekte.

Kullandıkça-Öde Modelli Sigortalar [Rapor]
Kullandıkça-Öde Modelli Sigortalar [Rapor]
Dilerseniz Webrazzi Insights üyesi olmadan 1.271 ₺ + KDV karşılığında raporu satın alabilirsiniz.
Satın Al ₺1.271 + KDV
veya
Webrazzi Insights üyesi olarak tüm raporlara erişin
Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.