The Chainsmokers, Mantis yatırım fonu ile ilgili detayları Disrupt 2020 sahnesinde paylaştı

Etkinliğin konuşmacıları arasında yer alan ve The Chainsmokers ismi ile tanınan ünlü Dj ikilisi Alex Pall ve Drew Taggart, ilk yatırım fonları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
The Chainsmokers, Mantis yatırım fonu ile ilgili detayları Disrupt 2020 sahnesinde paylaştı

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla takip ettiğimiz TechCrunch Disrupt 2020 konferansı ile ilgili tüm detayları sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Etkinliğin konuşmacıları arasında yer alan ve The Chainsmokers ismi ile tanınan ünlü Dj ikilisi Alex Pall ve Drew Taggart, ilk yatırım fonları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Geçmişte bazı girişimlere yatırımlar yapan Alex Pall ve Drew Taggart'ın bir yatırım fonu kurmaya hazırlandığı ile ilgili haberler ilk olarak geçtiğimiz Mayıs ayında karşımıza çıkmıştı. Söz konusu yatırım fonunun 50 milyon dolar büyüklüğünde olması bekleniyordu.

Alex Pall ve Drew Taggart'ın Disrupt 2020 sahnesinde paylaştığı bilgilere göre Mantis adı verilen yatırım fonu kuruldu. Fonun büyüklüğü ise 35 milyon dolar oldu. 35 milyon dolarlık Mantis yatırım fonuna para koyan isimler arasında Mark Cuban, Keith Rabois, Jim Coulter ve Ron Conway gibi önemli isimlerin yer aldığını da ekleyelim.

Mantis yatırım fonu Milan Koch ve Jeffrey Evans tarafından yönetiliyor. Mantis'in 2020 yılının başından beri yatırım yapmaya başladığını da ekleyelim. Şu ana kadar yapılan yatırımlar arasında fitness uygulaması Fiton ve mortgage platformu LoanSnap yer alıyor.

Hatırlatmak gerekirse Mantis, LoanSnap girişiminin geçtiğimiz Mayıs ayında gerçekleşen 10 milyon dolarlık yatırım turuna liderlik etmişti. TechCrunch Disrupt 2020 ile ilgili önemli gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.