Apple'dan yeni abonelik fırsatı: Apple One

Apple Music, Apple Cloud, Apple TV, Apple Arcade, Apple Fitness ve Apple News uygulamaları, Apple One çatısı altında Bireysel, Aile ve Premium paketler ile alıcılara sunuluyor.
Apple'dan yeni abonelik fırsatı: Apple One

Apple Time Flies etkinliğinde şirket yeni bir abonelik modeli Apple One'ı tanıttı. Apple One, Apple uygulama ailesinin en çok sevilen uygulamaları için uygun fiyatlı abonelik paketleri sunuyor. Apple Music, Apple Cloud, Apple TV, Apple Arcade, Apple Fitness ve Apple News olmak üzere öne çıkan uygulamalar, artık kullanıcılar için daha erişilebilir olacak. 

Son dönemde fiyatlarını ve ürünlerini erişebilir tutmaya gayret eden şirket, Bireysel, Aile ve Premium olmak üzere 3 farklı paket ile karşımıza çıkıyor. Bireysel pakette Apple Music, Apple TV, Apple Arcade ve Apple Cloud aboneliği ayda 14,95 dolara alıcılarla buluşuyor. Bünyesinde aynı uygulamaları bulunduran Aile paketi ise aylık 19.95 dolar.

Premier pakette ise Apple Music, Apple Cloud, Apple TV, Apple Arcade, Apple Fitness ve Apple News yer alıyor. Premier paketi kullanmak isteyenler şirkete ayda 29.95 dolar ödeme yapıyor. 

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla sizlere aktardığımız Apple'ın Time Flies etkinliğinden haberlerimizle karşınızda olmaya devam edeceğiz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.