TechCrunch Disrupt 2020'de bizleri neler bekliyor?

Bu yıl geçtiğimiz yıllardan farklı olarak Corona virüs salgını nedeniyle online olarak düzenlenecek olan TechCrunch Disrupt, bugün Türkiye saati ile 19.00'da başlıyor. 
TechCrunch Disrupt 2020'de bizleri neler bekliyor?

Geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi Webrazzi olarak Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla TechCrunch Disrupt etkinliğini sizler için takip edeceğiz. Bu yıl geçtiğimiz yıllardan farklı olarak Corona virüs salgını nedeniyle online olarak düzenlenecek olan TechCrunch Disrupt 2020, bugün Türkiye saati ile 19.00'da başlıyor. 

Bu yıl ilk kez online olarak düzenlenecek olan Disrupt 2020, 14 - 18 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Disrupt 2020 etkinliğinde Disrupt, Extra Crunch, Breakout Sessions, Disrupt Stage - EU ve Disrupt Stage - Asia olmak üzere 5 online sahne bulunuyor.

Sahnelerin adından da anlaşılabileceği üzere Disrupt 2020 ile birlikte ABD, Avrupa ve Asya için özel sahneler de oluşturulmuş durumda. Disrupt Stage - EU ve Disrupt Stage - Asia sahnelerinde saatleri Avrupa ve Asya'nın yerel saatlerine göre planlanmış.

TechCrunch Disrupt 2020 etkinliğinde yapay zekadan finansal teknolojilere, robotikten sağlık teknolojilerine kadar pek çok konu ile paneller ve sunumlar gerçekleşecek.

TechCrunch Disrupt 2020 etkinliğinin konuşmacıları arasında ise ABD'li ünlü komedyen Kevin Hart, Carbon Health kurucusu ve CEO'su Eren Bali, Atlassian kurucu ortağı ve Co-CEO'su Mike Cannon-Brookes, Andreessen Horowitz genel partneri Connie Chan, Zoom Chief Product Officer'ı Oded Gal ve Dropbox kurucu ortağı ve CEO'su Drew Houston gibi önemli isimler yer alıyor.

Paneller ve sunumların yanı sıra online network alanı ve dijital Startup Alley de TechCrunch Disrupt 2020'de yer alacak. TechCrunch Disrupt 2020 ile ilgili tüm önemli gelişmeleri 5 gün boyunca sizlere aktaracağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.