Disrupt 2020 Startup Battlefield'ın ilk gününde sahne alan 5 girişim

100 bin dolar ödüllü TechCrunch Disrupt 2020 Startup Battlefield'ın ilk gününde sahne alan girişimlere yakından bakıyoruz.
Disrupt 2020 Startup Battlefield'ın ilk gününde sahne alan 5 girişim

Geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi Webrazzi olarak Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla TechCrunch Disrupt etkinliğini takip edeceğimizi ve etkinlikte bizleri neler beklediğini daha önce sizlere aktarmıştık. TechCrunch Disrupt 2020'nin ilk gününde paneller ve sunumların yanı sıra TechCrunch'ın girişimcilik yarışması olan Startup Battlefield'ın ilk aşaması da gerçekleşti.

Yarışmanın jürileri arasında Base10 Partners kurucu ortağı Adeyemi Ajao, The Longevity Fund genel partneri Laura Deming, Storm Ventures müdürü Frederik Groce, Kapor Capital partneri Ulili Onovakpuri ve Future Ventures kurucu ortağı Maryanna Saenko yer alıyor.

Bu haberimizde ise 100 bin dolar ödüllü TechCrunch Disrupt 2020 Startup Battlefield'ın ilk gününde sahne alan girişimlere yakından bakacağız.

Matidor

İşletmelerin saha hizmetleri görselleştirme için yola çıkan ve harita tabanlı bir araç sunan Matidor, 2019 yılında Sean Huang ve Vincent Lam tarafından Kanada'da kuruldu.

Clinic Price Check

Tıbbi hizmetler konusunda fiyat karşılaştırmanızı sağlayan bir platform olarak hizmet veren Clinic Price Check, platformu içinde 1 milyonu aşkın sağlık kuruluşu fiyatı bulunduruyor.

Firehawk Aerospace

Roket motorlarının üretimine odaklanan bir girişim olarak karşımıza çıkan Firehawk Aerospace, 2019 yılında Florida'da kuruldu.

Satellite Vu

Yeryüzünü gözlemleyen ve uydu görüntüleri analiz eden bir girişim olarak hizmet veren Satellite Vu, 2016 yılında Anthony Baker, Simon Tucker ve Tobias Reinicke tarafından Londra'da kuruldu. Binaların enerji verimliliğine odaklanıyor.

DaVinci Kitchen

Robot teknolojileri konusunda çalışmalar yapan Almanya merkezli bir girişim olan DaVinci Kitchen, 3 dakikada yemek hazırlayabilen robot şefler geliştiriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.